Must-read: dit zijn de best gelezen posts uit 2015!

Afgelopen jaar is Enfait gelanceerd  en we hebben al een flink aantal artikelen online geknald. De een nog interessanter dan de ander. Wij blikken terug op ons eerste jaar, een bewogen jaar waarin we heel wat lezers gewonnen hebben. Onze dank is groot! Want wij schrijven voor jullie! En gelukkig krijgen we veel fijne en positieve berichten dus we keep on going! Maar eerst: de must-reads van 2015.

Je dekbedovertrek verschonen? Zo, dus (in 90 seconden!)
dekbed overtrek verschonen
Met stipt op nummer een: het artikel waarin je kunt zien hoe je zo snel mogelijk je dekbedovertrek verschoont. Dat bewijst maar weer eens wat voor een vervelend sh*t karwei we dat allemaal vinden!
Lees het artikel hier!

20 dingen die je herkent als je (beste) vriend(in) een schorpioen is
Schermafbeelding 2015-12-17 om 14.13.52
Schorpioenen hebben bijvoorbeeld geen tijd voor b*llshit. Ze houden niet van oppervlakkige relaties met wie dan ook. Loop jij onzin te verkondigen? Hou maar op, want ze prikken hier zo doorheen. Enfait’s Florine – een heuse schorpioen – weet hier alles van, is dit voor jou net zo herkenbaar? Lees hier het hele artikel over de schorpioen!

15 dingen die je herkent als je hoogsensitief bent
hoog sensitief
Ze zijn lief, zorgzaam, perfectionistisch en creatief. Maar ook vatbaar voor stress en kritiek. Hoogsensitieve personen zijn niet zeldzaam, zelfs een op de vijf mensen is hoog gevoelig! In meer of mindere mate kan de wereld ze wel eens overmeesteren. Chaos, drukte en stress zorgen ervoor dat ze regelmatig het liefste in hun schulp kruipen. Chaos, drukte en stress zorgen ervoor dat ze regelmatig het liefste in hun schulp kruipen. Weer erg herkenbaar allemaal!
Lees het hele artikel hier.

Zwanger en één arm: Bethany wint gewoon Wereldse surftitels
surfen
Deze vrouw doet iets wat niemand haar nadoet, surfen met één arm. Haar verhaal inspireerde vele mensen, zo erg zelfs dat er in 2011 een film kwam over haar: Soul Surfer. Deze bijzondere verhalen wil je niet voor jezelf houden! Lees het hele artikel hier.

Dit is waarom je gebakken zit als je een relatie met een maagd hebt.
maagd
We namen ook het sterrenbeeld ‘Maagd’ onder de loep. Dit is er weer een waar veel over te vertellen valt, al zeg ik het (geboren eind augustus) zelf. Het is dan ook niet eenvoudig om de Maagd te omschrijven, maar we deden het toch! Maagden zijn gevoelig, zorgzaam, kritisch en betrouwbaar. Ze dromen en denken veel na. En dit is slechts een tipje van de sluier. Lees het hele artikel hier.