BOAT&CO pop-up housewarming, en jij kan erbij zijn!

Het nieuwe hotel BOAT&CO in de Amsterdamse Houthavens heeft haar deuren geopend. En dat mag niemand ontgaan. Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november organiseert deze nieuwe buur dan ook een waar festijn. Of beter gezegd een housewarming. En niet zomaar één…!

BOAT&CO pop-up rooms

Voor even nemen lokale ondernemers het roer van BOAT&CO over, en pakken ze de spotlights die zij verdienen. Het spiksplinternieuwe hotel transformeert voor vier dagen in een pop-up walhalla. Van expositie tot bioscoop, en van mini-restaurant tot workshop space. En dat alles verdeeld over de hotelkamers. Hartstikke leuk voor jou als buurtbewoner, maar ook voor de ondernemers. Geen buuf of buur? Dan ben je natuurlijk ook net zo goed welkom!

BOAT&CO Amsterdam     BOAT&CO Amsterdam

Op een wel hele originele manier kan je kennismaken met BOAT&CO, en een scala aan lokale merken en artiesten. Slenter van de Marie-Stella-Maris kamer gevuld met een pallet aan geuren door naar een discussie over het consumeren van en de liefde voor dieren, en maak een pitstop bij de Barber School of Skin Workshop. Om de housewarming nog relaxter te maken, mag je ook de gym en spa van BOAT&CO ‘onveilig’ maken (schrijf je dan wel even in via info@boatandco.nl). En aangezien de innerlijke mens van zo’n event vast hongerig of zelfs hangry wordt, heeft chef-kok Ricardo van Ede – culinaire mastermind van BOAT&CO’s restaurant Vessel – een exclusief menu samengesteld. Hier krijg je toch spontaan zin in?

Blijf op de hoogte van de BOAT&CO Pop-up Rooms via het Facebook-event. Toegang is gratis.

BOAT&CO
Revaleiland 500 Amsterdam (Houthavens)
Woensdag 13 t/m vrijdag 15 november: 16:00 – 21:00 uur
Zaterdag 16 november: 12:00 – 17:00 uur

Website | Instagram | Facebook