Geen spiegel? Zo zie je er gegarandeerd goed uit

Help! Waar is die vervloekte spiegel als je hem nodig hebt? Sommige vrouwen zijn letterlijk verslaafd aan spiegels en krijgen een rolberoerte als ze er geen kunnen ontdekken. It happens: in een hotelkamer, bij vriendlief of tijdens het kamperen heb je er niet altijd een bij de hand.

Dat betekend stress! Als je normaal gesproken ongeveer 38 keer per dag in de spiegel kijkt (dat doen vrouwen!) heb je het gevoel dat je iets mist. Toch is er geen man overboord want ook zonder spiegel kun jij er perfect uitzien. Ja écht. Iedereen heeft kledingstukken waarvan je gewoon weet dat ze voor jou geknipt zijn. Met deze items sla je de plank nooit mis. Neem bij het gebrek aan een spiegel dus het zeker voor het onzekere en ga voor je favoriete evergreens.

Als jij je goed voelt straal je dit ook uit. Haal vooral geen capriolen uit met onverwachte kleurcombinaties of crop tops. Draag jij nooit rokken? Doe dat dan zeker niet vandaag! En die jurk laat je ook beter hangen.

De mooiste vloeren op een Instagram account met ‘Selffeet’.

Bovendien is een spiegel detox zo’n slecht idee nog niet. De meeste vrouwen zijn toch niet tevreden met wat ze zien. Dit zorgt voor een vertekend zelfbeeld waardoor je de hele dag minder zelfvertrouwen hebt. In extreme gevallen noemt men dit BDD (body dysmorphic disorder).

Afin wat we willen zeggen is: ook zonder spiegel kun jij goed voor de dag komen. Je weet heus wel welke outfits je niet misstaan. Met een beetje geluk heb je zelfs meer zelfvertrouwen, juist omdat je niet in de spiegel kijkt. Probeer het eens.

Volg ons ook op Instagram!