Niet leuk! Een hete vrijpartij veroorzaakt puistjes

Dan toch maar geen seks. Of wel? Want misschien is het niet waar… voor de zekerheid even verder lezen want het zal je maar gebeuren: je gezicht vol puistjes na een vrijpartij.

1. Zweet
Van een potje seksen krijg je het heet en daar ga je van zweten. Zweet op zich is niet slecht voor je huid, maar als de zweet zich vermengt met bacteriën van je make-up of op de lakens dan is het opeens een boosdoener die puistjes veroorzaakt. Gelukkig kun je hier iets tegen doen: douchen na de seks.

2. Mannen met baarden
Jij bent gevallen voor zijn stoppelbaard, of nog erger: zijn enorm lange harige baard. De gezichtsbeharing van hem kan jouw huid flink irriteren. Omdat zijn baard tijdens het zoenen tegen je huid aanschuurt, maakt je huid extra olie aan, dit zorgt voor die puistjes.

3. Vuil beddengoed
Ik snap sowieso niet waarom sommige mensen wéken wachten met het verschonen van de lakens. En al helemaal niet als je ook nog een partijtje hebt lopen seksen. Nee, beddengoed zit dan vol zweet, huidcellen en andere lichaamssappen. Daar wil je toch niet nog een nachtje tussen vertoeven? De enige optie is je beddengoed regelmatig verschonen. Oké, het kost tijd maar je kunt wel met een gerust hart tussen de lakens kruipen.

SERIEUS! Drink dit twee keer per dag en acne verdwijnt.