Trendy tinten: ontdek de hottest gellak kleuren van dit seizoen!

Het zonnetje begint weer te schijnen en bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe kleuren voor je gellak. Want laten we eerlijk zijn, het leven is gewoon leuker met mooie nagels. En dat momentje voor jezelf om je nagels te doen is ook gewoon heerlijk. In deze blog kijken we naar de mooiste gellak kleuren voor elke gelegenheid. Zo kun jij ook dit seizoen weer met prachtige nagels door het leven.

Laten we er gelijk induiken!

Het klassieke rood

Niet per se een seizoenskleur, maar wel prachtig. Een klassieke rode gellak is altijd stijlvol en deze kleur zal nooit uit de mode gaan. Een ding wat zeker is, is dat je met rode nagels altijd de show steelt. Je kunt kiezen uit een felle rode kleur of een diepere bordeauxrode kleur. Het fellere rood is wat zomers en bordeauxrood is perfect voor het najaar.

Zachte pasteltinten

Nu we richting het voorjaar gaan zien we de prachtige pasteltinten weer terugkomen. Deze kleuren zijn perfect voor die subtiele look. Lavendel, mintgroen, babyroze en perzik: allemaal super mooi en ook kleurtjes waar je nooit moe van wordt. Deze kun je elke keer opnieuw kiezen.

Aardse kleuren

Aardse kleuren zijn helemaal in en nu maken ze ook een opkomst in de wereld van gellak. Absoluut de moeite waard om eens te proberen. Terracotta is bijvoorbeeld perfect voor de overgang van winter naar lente. De kleuren zijn diep en rijk en maken van elke manicure een feestje.

Felle tinten

Felle kleuren zoals kobaltblauw, felgeel en groen zijn ook weer helemaal in. De klassieke nudes moeten plaatsmaken voor opvallende kleuren nu het weer wat vrolijker weer wordt. En dat staat hartstikke mooi, zeker als je dalijk weer wat bruiner begint te worden dan geven deze prachtige kleuren net dat beetje extra wow aan je manicure.

Natuurlijk groen

Nu de natuur weer begint op te bloeien, kunnen je nagels natuurlijk niet achterblijven. We zien weer groene blaadjes aan de bomen en we hebben ook weer genoeg keuze uit prachtige groene kleuren voor gellak. Je kunt kiezen voor olijfgroen, saliegroen, smaragd of grasgroen. Wat je ook kiest, je kan absoluut niet de mist ingaan met een groene gellak.

Je eigen persoonlijke stijl

Welke trendy kleur staat jou op het lijf geschreven? Het maakt niet uit welke kleur je kiest, ze zijn namelijk allemaal prachtig. Het leuke aan gellak is dat je kunt experimenteren met verschillende kleuren en stijlen. Dus neem eens een risico en experimenteer erop los met je nagels. Gebruik goede kwaliteit beautyproducten voor gellaknagels om je nagels te beschermen.

Lees ook: deze barstro in Amsterdam is nieuw en hot!