Care by Stories event met Brianna Wiest over zelfzorg, zelfsabotage en empowerment

Op 16 maart organiseert Stories, de vooraanstaande co-working & een verbindend platform voor zorgprofessionals, “CARE by Stories – Elevate Your Care” – een evenement dat zich richt op zelfzorg. En daar zal niemand minder dan bestsellerauteur Brianna Wiest een woordje doen.

Het is een luxe dat we in de Westerse wereld zoveel tijd kunnen spenderen aan zelfzorg en empowerment. Er zijn veel gebieden in de wereld waar mensen bezig zijn met overleven in plaats van het optimale uit het leven te halen. En als je gevoelig bent, wil je zorgen en het voor anderen beter maken. Zéker als je werkt op het gebied van (mental) health, heb je veel te geven.

Dichtbij of ver weg. Binnen jouw eigen gezin, of als professional. In Nederland of ver daarbuiten. Wanneer je anderen op welke manier dan ook kunt helpen, is zelfzorg ook belangrijk, vooral in tijden waarop de wereld in brand staat en we overladen worden met (negatieve) prikkels.

Soms is het ingewikkeld om dit te doen. Iedereen is immers druk en hoe doe je dat eigenlijk? Goed voor jezelf zorgen. Tijdens Care by Stories krijg je handvatten om korte mette te maken met zelfsabotage, leer je alles over zelfzorg en loop je empowered (en met nieuwe connecties) de deur uit.

Care by Stories met Brianna Wiest en Drs. Louise Langendijk

Bestsellerauteur Brianna Wiest (o.a. bekend van The Mountain is You) zal exclusief voor deze gelegenheid een keynote speech geven over zelfzorg, zelfsabotage en empowerment. Daarnaast zal de Nederlandse Drs. Louise Langendijk haar expertise delen als specialist in integratieve en preventieve geneeskunde. Zorg is zoveel meer dan één diagnose en één medicijn. Wanneer je jezelf op een holistische manier bekijkt, dan kom je erachter dat alles met elkaar in verbinding staat.
Brianna Wiest

Tijdens het event luister je naar waardevolle talks, participeer je wellicht tijdens de panel talks en is er gelegenheid om te netwerken met like-minded vrouwen. Na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag. Dus ben jij geïnteresseerd? Claim jouw ticket op de website.

Care by Stories event

Zaterdag 16 maart
13:00 – 17:30
Fosbury & Sons Prinsengracht 769 te Amsterdam