Deze wonderlijke gezichtsolie van La Mer werkt ook mega goed voor zachte nagelriemen

In een tijd waarin beauty-producten je om de oren vliegen, ben je geneigd om regelmatig iets nieuws te proberen. Nu hoorde ik laatst dat het eigenlijk helemaal niet goed is om zo vaak van skincare te wisselen. De huid moet wennen aan de werkzame bestandsdelen van een product en steeds een ander potje op jouw badkamerplank is daarom niet beter voor de huid. Daarom greep ik terug naar de gezichtsolie van La Mer, een item waar ik jaren geleden al bij zwoor.

Je kunt namelijk beter voor één it-product kiezen die de investering dubbel en dwars waard is. Natuurlijk is het veel geld, maar dan heb je ook wat.

La Mer heeft een uitgebreid assortiment met iconische producten. Natuurlijk kennen we allemaal Crème de La Mer, een unieke formule met de wonderlijke celvernieuwende Miracle Broth en antioxidant Lime Tea. Zeer geschikt voor een droge en ouder wordende huid. Voorkomen is beter dan genezen.

De crème is erg dik, maar dat is niet erg want hij trekt wel snel in de huid. Natúúrlijk werkt dit product als een tierelier, maar dat mag ook voor dat geld.

Wonderlijke gezichtsolie van La Mer

Een recentere ontdekking is The Renewal Oil. Deze veelzijdige, tweefasige olie overspoelt de huid met hydratatie en dan heb ik het niet alleen over de huid van jouw gelaat. Dit product is namelijk ook zéér geschikt voor droge nagelriemen of voor andere drogen plekken op het lichaam.

Als je deze olie op het gezicht gebruikt, merk je dat je een zachte en gladde huid krijgt met een subtiele glans. Persoonlijk vind ik het altijd een fijne bijkomstigheid als de geur ook nog eens zalig is. Zeker op je gezicht. Ik slaap écht nog lekkerder als je een vertrouwde, zachte geur ruikt onder je neusvleugels en dat heb ik met The Renewal Oil.

Het natuurlijke collageen en de algehele stevigheid van de huid worden bevorderd, waardoor de zichtbaarheid van opkomende lijntjes en rimpels wordt vervaagt. Ik gebruik The Renewal Oil tweemaal daags, voor het slapen gaan en voor de dag begint. Een glow is gegarandeerd. Je hebt echt maar twee tot drie druppels nodig.

Als je op zoek bent naar een beauty-investering, een evergreen waar de huid écht van gaat stralen, dan is deze gezichtsolie van La Mer een aanrader. Ik combineer het liefst diverse producten van een brand. Puur voor mijn gevoel.

Lees ook: de lever is onze eigen detox-machine

Deze wonderlijke gezichtsolie van La Mer werkt ook mega goed voor zachte nagelriemen