Zeemeermin toast; Yeey of nee?

We hebben het al een aantal keren voorbij zien komen. De zeemeermin trend is hotter dan hot. En dus kunnen ook de foodbloggers niet achterblijven. Adeline Waugh maakt de mooiste creaties met eten, waaronder een zeemeermin toastje. 

Eerlijk is eerlijk, die zeemeerminnen trend begint nu wel hele serieuze vormen aan te nemen. Alleen een zeemeerminnen kroon is nu niet meer genoeg. Zo vertelde wij je kort geleden nog over zeemeerminnen haar. Maar na twee keer knipperen met onze ogen, is daar nu ook zeemeerminnen brood. Het moet niet gekker worden!

Foodblogger en food styliste Adeline Waugh is op dit (geniale?) idee gekomen. En we moeten zeggen, het ziet er wel echt prachtig uit! Wellicht vraag je, wat er precies op het broodje ligt. Om zelf je zeemeerminnen sandwich te maken, heb je het volgende nodig:

  • Cream Cheese
  • Spirulina poeder
  • Chlorphyll druppels
  • Een geroosterd broodje
  • Een boter mesje

Het exacte recept vind je hier. Maar wees gewaarschuwd; het is namelijk niet bijzonder lekker…

mermaid-toast-adeline-waugh-1

Schermafbeelding 2017-04-20 om 17.22.36

Adeline Waugh maakt trouwens nog veel meer prachtige creaties. En de meeste daarvan zijn trouwens super lekker. Haar doel is om gezond eten, leuk en toegankelijk te maken door vrolijke kleuren toe te voegen. Missie geslaagd vinden wij!

Schermafbeelding 2017-04-20 om 17.21.05 Schermafbeelding 2017-04-20 om 17.22.03

Bron:
Vibrant & Pure

Lees ook: Deze nieuwe superfood wil je vanaf nu iedere dag eten