The naughty pause is altijd de moeite waard!

The naughty pause? Precies! Wat doe jij dagelijks tussen vijf en zeven in de middag? Dat heeft waarschijnlijk niks met seks te maken, maar dat zou wel kunnen. Seks in het weekend is zo tweeduizendvijftien! Introduceer ‘Le cinq à sept’ (sexy time in het Frans) of ‘a quickie’ (vluggertje in het Engels) in jouw dagelijkse routine.

Aha! Dit is waarom masturberen goed voor je is.

Traditioneel gezien zijn de uren na werktijd perfect voor schuinsmarcheerders. Mannen en vrouwen die buiten de deur snoepen, terwijl ze thuis prediken dat ze overwerken. Rond de klok van vijf ontmoeten ze elkaar in hotelkamers om flink stoom af te blazen en vervolgens voldaan richting huis te keren. Thuis seksen is dan van de baan. Dit keuren wij natuurlijk af!

Daycation
Toch zijn er steeds meer hotels die hotelkamers voor overdag aanbieden. De perfecte plek voor een ‘Cinq à sept’. Het lijkt ons best ongemakkelijk als je rond de klok van vijf incheckt en twee uur later met rode oortjes de sleutel weer moet inleveren. Dan weet iedereen precies wat jij in die hotelkamer hebt uitgespookt. Maar goed, het kan.

Niet alleen in hotelkamers
En het kan ook thuis. Want een scheve schaats rijden, dat raden wij af. Maar een beetje spanning in jullie vertrouwde – en soms ingekakte – relatie kan geen kwaad. Maak seks een prioriteit op het moment dat jij thuiskomt. Iets nieuws uitproberen is altijd spannend en het zorgt voor een beetje reuring in jullie seksleven. Duik niet meteen de koelkast in voor het avondmaal, en settel je ook niet met een bak chips voor de televisie. Thuis geen optie? Kies dan toch voor het hotel, stop iets eerder met werken of haal de kinderen iets later op. Zelfs als je geen behoefte hebt aan een beurt, zijn hotelkamers beschikbaar voor bijvoorbeeld een middagdutje. Heerlijk voordat je aan je avondroutine begint.

Waarom ochtendseks de beste seks ooit is! Plus voordelen…