WIN: MADE Diner op wielen! Aanmelden t/m 31 oktober

Busje komt zo, busje komt zo. Althans, als je één van de lucky ones bent. MADE.COM heeft namelijk een winactie op poten uhh wielen gezet om hun ‘MADE for More’ campagne af te trappen. Wat het is? Win een avond tafelen in de wonderschone MADE Diner die van vloer tot dak met de nieuwe herfstcollectie is gevuld. Door het dolle zijn we. Hoppatee, vóór 1 november (= tot en met aanstaande zondag) van je laten horen en je maakt al kans.

Liefde voor trends gaat door de maag

Is het een camper? Is het de oldskool All You Need Is Love caravan na een metamorfose? Nee, het is de MADE Diner, waarin de naamgever plek biedt aan een handjevol (dat zijn dus zo’n 5 koppen) voor een exclusief diner. Vanaf 12 november gaan de wielen van de bus rond en rond en zal de kekke karavaan vanuit het Verenigd Koninkrijk ook een stop in de Benelux maken. En dan wordt het pas echt leuk, want Najima en Rachida Kharbouch van Healthy Sisters verzorgen je diner (eerst winnen, daarna culinair innen) dat bol van de gezonde, voedzame en vooral lekkere ingrediënten zal staan. Pick me, pick me!

MADE Diner

Hoe team ‘M’ op het idee is gekomen? Jonny Ng, Brand Marketing Director, legt uit dat hun nieuwe campagne de dolgezellige dinermomenten op een podium wil zetten: “Dineren is meer dan netjes aan tafel zitten. Het gaat ook om het proberen van wat nieuws, de regels een beetje breken en genieten van de kleine dingen die om het diner heen gebeuren: om twee uur ’s nachts dansen op de tafel of snacks voeren aan je viervoeter onder de tafel. Dit najaar willen we die momenten vieren. Om dat tot leven te brengen zullen we door Europa touren en klanten de mogelijkheid geven om hun eigen herinneringen te creëren in de MADE Diner.”

WIN / WIN / WIN

MADE.COM een beetje kennende wil je dit intieme diner in dito setting winnen. We herhalen: wil. je. winnen. Klik hier, schrijf je in en als je de luck on your side hebt, zitten jij en je smaakpapillen er komende maand potdikke warmpjes bij in je privé pop-up restaurant. Klinkt hemels, is goddelijk!