Creëer de beste versie van jezelf in 60 seconden

Je wilt altijd goed voor de dag komen. Denk: uitgeslapen, sportief en stralend. Helaas lukt dit niet altijd en voel jij je ook wel eens alles behalve fit. Gelukkig zijn er manieren om snel wat beter uit de verf te komen. Hoe kom je vliegensvlug zelfverzekerd over zelfs als je een kater, slapeloze nachten of sportbreak hebt?

traplopen
Neem de trap
Als je ergens geen zin in hebt is het in traplopen, de lift is vele malen aantrekkelijker. Toch is het niet verstandig om jezelf alle beweging te ontnemen. Traplopen is goed voor je bilpartij en de spieren blijven warm. En wanneer je hijgend bovenaan de trap staat besef je ook hoe hard je het nodig hebt.

Juiste houding
Het is je met de paplepel ingegoten: buik inhouden, rechte rug en borsten vooruit. Dit hebben de meeste vrouwen van huis uit meegekregen en dat is niet voor niks. Moeder heeft altijd gelijk want met een rechte houding lijk je slanker en kom je zelfverzekerd over. Helaas moet je er steeds aan denken want als het even kan zak jij als een pudding in elkaar.

Mannen, opgelet: koffie drinken is goed voor je seksleven!

Dus toch: appelazijn
Een shot appelazijn in de ochtend doet wonderen. Dat komt zo: het verlaagd de bloedsuiker en versterkt de functie van insuline. Je komt dus minder snel aan, hebt minder eetlust en een betere vetverbranding. Ook ontgift appelazijn het lichaam van zware metalen en andere gifstoffen. Dit low-budget wondermiddel moet je dus in huis halen!

citroenwater
Drink citroenwater
Doe nou! Het is een kleine moeite om ’s ochtends te beginnen met een glas (warm) citroenwater. Je profiteert de rest van de dag van een energieboost, het bevordert de spijsvertering en dood slechte bacteriën in je mond. Het gevolg? Gewichtsverlies, een frisse adem, wittere tanden (citroen bleekt), een opperbest humeur en een verhoogde weerstand. Niet slecht voor die prijs!

Slaap in het donker
Als je slaapt worden er heel wat calorieën verbrand. Wanneer het pikkedonker is produceert het lichaam extra melatonine. Het hormoon dat de vetverbranding stimuleert!

Drink niet teveel
We weten heus wel dat alcohol slecht voor ons is. In eerste instantie merk je dat al die glazen wijn zorgen voor een flinke kater. Maar daarnaast heeft het ook invloed op je humeur. Je voelt je minder fit en rusteloos. Probeer te minderen.

Volg ons ook op Instagram!