CityHub is hét hotel in Amsterdam waar je moet slapen

Al een hele poos timmeren twee leuke mannen aan een wel heel bijzonder hotel: CityHub. Het resultaat mag er zijn. In het toch al fijne – denk: Foodhallen, Hotel de Hallen – Amsterdam Oud-West kun je nu ook slapen bij CityHub. Hét hotel van deze tijd! Of eigenlijk loopt dit hotel vooruit op de tijd, want ken jij een ander hotel waar je via een app de Cityhost vragen kunt stellen over must-sees en hotspots? We bedoelen maar!

Geen kamers maar hubs
Het hotel in Amsterdam Oud-West heeft maar liefst 50 hubs waarin je kunt slapen. Iedere hub is voorzien van een tweepersoons bed, Wifi-verbinding en je kunt er via een app je eigen muziek streamen en de verlichting dimmen. Niet gevreesd, de hubs zijn goed geïsoleerd zodat iedereen kan slapen zonder herrie! De moderne hubs zijn verzameld in een grote industriële loods met glazen plafond. Lekker licht dus! Verder is de loods voorzien van een hangout waar je je eigen biertje kunt tappen en gezellig kunt doen.

De 8 mooiste treetop hotels ter wereld!

hangout

Overal Wifi
Een fijne bijkomstigheid: CityHub zorgt er samen met T-mobile voor dat je overal in de stad internet hebt. Wel zo handig als je je Cityhost een vraag wilt stellen of verdwaalt na een dolle avond.

cityhubs

De 6 beste aanwinsten van Amsterdam in 2015!

Handig om te weten
30 oktober is de officiële opening van CityHub aan de Bellamystraat in Amsterdam Oud-West. Je kunt er voor vijftig euro per nacht logeren dus boek hier alvast een kamer!