De 8 mooiste Treetop Hotels ter wereld

Ik ben opgegroeid in een heel klein dorpje in Brabant en hoewel ik mijn barbies ook best leuk vond, zat ik het liefst de hele dag in bomen hutten te bouwen. Niet zo vreemd dus dat ik nog steeds een kleine obsessie heb voor boomhutten! Bij deze de 8 mooiste Treetop Hotels ter wereld!

1. Green Village, Badung, Bali Wow!
Green Village
Bij Green Village kun je verschillende huizen huren die allemaal aan de Ayung rivier liggen. Alles is hier gebouwd en gemaakt van bamboe, één van de sterkste materialen ter wereld. Meer één met de natuur word je niet! Doe jezelf een lol en verlekker je even aan de foto’s op de website. De huisjes zijn ook te boeken via Airbnb!

15 mannendingen waar vrouwen zich aan ergeren in bed.

2. Nothofagus Hotel & Spa, Chili
Nothofagus
Bij Nothofagus lijkt het wel alsof je IN een boom slaapt! Geïnspireerd op De Kleine Prins, gelegen in natuurgebied Huilo Huilo en met prachtige luxe kamers. Er is een zwembad en je kunt er ski-uitrusting huren. Zorg dat je camera is opgeladen en je geheugenkaart nog wat ruimte heeft, want hier blijf je foto’s maken! Het is echt alsof je in een sprookje terecht bent gekomen. Je kunt ‘m boeken op Booking.com.

3. Treehotel, Boden, Lapland, Zweden
Treetop Hotels Zweden
In dit ecohotel slaap je in moderne, luxe kamers. De boomhutten hebben geen douche, die zit in het hotel op de vaste grond. Je kunt te allen tijden koffie en thee maken in je hut en er is gratis WIFI. Maak wandelingen door de prachtige natuur, huur een fiets en ga het Noorderlicht zien! En als je daarna een beetje op wilt warmen, duik je gewoon de sauna in. Ga naar de website voor meer info!

8 x Feng Shui tips voor positieve energie in je huis.

4. Tsala Treetop Lodge, Zuid Afrika
Treetop Hotel Tsala
Op slechts 10 km vanaf Plettenberg Bay vind je deze fantastische boomhutten. Kies je suite of misschien zelfs je eigen Treetop Villa en droom ’s avonds weg bij de geluiden van de jungle. De kamers zijn prachtig ingericht en hebben zelfs hun eigen zwembad! Er is gratis WIFI, een wijnkelder, een bibliotheek en 24 uur per dag roomservice beschikbaar. Wel even sparen… Ga naar de website voor meer info!

5. Sanya Nanshan Treehouse, China
Treetop Hotels Sanya
Als Pippi Langkous haar eigen boomhut kon ontwerpen, zou die er ongeveer zo uitzien denk ik. Sanya Nanshan Treehouse op het eiland Hainan, bestaat uit 4 verschillende Tree Houses die uitkijken over een prachtig strand en worden omringd door tempels en pagodes. Ook hier zit de douche buiten de hut, maar dat lijkt mij geen enkel probleem… Ga naar de website voor meer info!

Kijk voor de rest van de lijst op www.littlewanderbook.com!