Bikiniproof met The Workout Club Ibiza

Voordat ik naar Ibiza vlieg, ga ik altijd net ‘iets’ fanatieker naar de sportschool. Die bikini doet toch wat met je! Eenmaal op mijn bestemming laat ik me de cava sangria en het brood met aïoli goed smaken, met als gevolg dat ik thuis weer vol aan de bak moet in de sportschool. Maar er is een oplossing!

The Workout Club Ibiza heeft een breed programma voor bewoners van het eiland, maar ook voor vakantiegangers. Halleluja! Zo kun je bijvoorbeeld een privé workout boeken tijdens je verblijf of lessen volgen op het strand. Yogalessen behoren ook tot de mogelijkheden. Na een yogasessie op het strand is alle stress over je baas of die irritante collega snel verdwenen en je wordt er nog bruin van ook, niet geheel onbelangrijk.

Ben jij al bikiniproof? Zo maak je je lichaam klaar voor de zomer! 

yoga op het strand

bikiniproof met een kettlebel

Lees de hele blog over The Workout Club Ibiza op www.littlewanderbook.com