Dit zijn de beste cadeautjes voor wereldreizigers

Gaat je bestie op wereldreis? Of vertrekt je zusje de grote wereld in? Dan is het wel zo leuk om haar iets mee te geven waar ze daadwerkelijk iets aan heeft. Wij hebben de beste cadeautjes voor reizigers op een rijtje gezet.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om cadeautjes te geven of te krijgen – ja ook. Zeker als je op reis gaat. Dikke boeken en grote objecten zijn lief en leuk, maar passen onmogelijk in je rugzak. Om te voorkomen dat je je vriendin opzadelt met een onmogelijk aandenken, hebben wij de beste cadeautjes voor je uitgezocht.

Powerbank

Iedere wereldreiziger weet hoe vervelend het kan zijn als de batterij van je telefoon het tijdens je reis begeeft. Deze powerbank is niet alleen super schattig, maar past ook nog eens makkelijk in je tas. PLUS hij heeft twee USB poorten. Dus je kunt niet alleen je telefoon, maar ook meteen je tablet opladen. Handig!

image1xxl

BAN.DO €64,86

Fannypack 

Handtassen op reis zijn echt onnodig. Trust me. Ik heb 3 maanden lang met een dure handtas rondlopen zeulen en me meer zorgen gemaakt of ik gerold zou worden, dan dat ik er als een fashionista mee heb kunnen shinen. Dus mijn aanrader; laat je designer bag thuis en neem een heuptasje mee. Deze bijvoorbeeld:

image1xxl-2

ASOS €13,51

Paspoort en bagage tag

De basic essentials als je op reis gaat. Zo’n bruin paspoort is ook maar zo bruin, dus waarom gooi je er niet zo’n leuk hoesje om heen? En een bagage tag is wel zo handig om jouw koffer te herkennen. Handige cadeautjes!

image1xxl-3

Skinnydip €24,32

Travel Wallet

Dit is misschien wel de handigste uitvinding tot nu toe. Een portemonnee speciaal ingericht voor reizigers. Hoe vervelend is het om op het vliegveld met je paspoort en je ticket en je geld rond te moeten lopen, terwijl je een van de drie constant weer nodig hebt. Deze travel wallet maakt je leven een stuk gemakkelijker, doordat er duidelijke vakjes staan waar wat thuis hoort. Zo kan je alles snel vinden en hoef je niet in de stress te raken dat je paspoort ineens niet meer in je tas zit…

image1xxl-4

Happy Jackson €24,26

Make-up tas

Met name erg handig voor je zalfjes en crème. Gezien je (hopelijk) niet al te veel make-up meeneemt op je reis, kan je dit tasje perfect gebruiken voor al je vloeibare middeltjes. Toch vervelend als je fles zonnebrand ontploft in je koffer, net bij je favo zomerjurk…

image1xxl-5

Skinnydip €16,22

Liefde

Uiteraard willen we vooral heel veel liefde meegeven. Omdat je haar gaat missen. En omdat zij jou ook zeker terug gaat missen! Juist omdat reizen soms best eenzaam kan zijn en je zult zien dat jij je leven ook weer veel sneller oppakt dan je nu denkt. Is het extra belangrijk om haar te blijven herinneren dat je van haar houdt en vooral waarom. Dit boekje is daarvoor de perfecte aandenker. Hij is ook niet zo groot, dus hij past perfect in haar tas. En zo ben je toch altijd een beetje bij d’r.

image1xxl-6

What I Love About You €10,74

Lees ook: 5 tekenen dat soloreizen he-le-maal je ding is