Van bergen tot stranden: het beste van Canada

Je hebt vast weleens de zin ‘je kan niet alles hebben’ vast weleens gehoord, maar Canada bewijst hier letterlijk het tegendeel. In Canada kun je wél alles hebben: van bergen tot stranden en prachtige dieren. Houd je van natuur, avontuur, vriendelijke mensen en geweldige uitzichten? Dan is reizen naar Canada precies wat je nodig hebt. Canada is een echte droombestemming.

Eigenlijk moet iedereen dit land eens in zijn leven zien. Ook als je een unieke bestemming wilt voor een reis met het hele gezin is Canada een goed idee. In dit artikel zetten we de hoogtepunten van dit geweldige land met veel ruimte en natuur eens op een rijtje.

De adembenemende Rocky Mountains: een must-visit voor natuurliefhebbers

De Rocky Mountains doorkruisen het westen van Canada en zijn een waar paradijs voor mensen die houden van natuur en prachtige uitzichten. Banff en Jasper National Park zijn geweldige bestemmingen om de prachtige pieken van de Rocky Mountains te bewonderen. Wil je een duik nemen in een van de prachtige meren van Canada? Dat kan ook in de Rocky Mountains. Je kunt hier heerlijk wandelen, skiën, uitrusten en genieten van de prachtige natuur. Dat klinkt toch als de perfecte vakantie!

Niagara Falls: de bekendste waterval ter wereld

Als er iets is wat je absoluut niet mag overslaan als je naar Canada gaat, is het wel de Niagara Falls. Waarschijnlijk heb je deze prachtige waterval weleens langs zien komen op Instagram of Facebook. Dan weet je maar al te goed dat dit een absolute must-visit is. Dat is een ervaring die je nooit zal vergeten. Je kunt zelfs met de boot naar de voet van de waterval varen: absoluut de moeite waard! Ook een geweldige ervaring om te delen met je gezin als je Canada met kinderen gaat bewonderen.

Pacific Rim National Park: de diversiteit van de Canadese natuur

In het westen van Canada ligt het Pacific Rim National Park. In dit prachtige nationale park vind je regenwouden, stranden en nog heel veel meer. Wil je iets nieuws proberen? Ga dan eens op de surfplank staan. Veel surfers komen naar deze plek om te profiteren van de echte golven. Ook als je niet wil surfen, hoef je je hier niet te vervelen. Wandelen, zonsondergang kijken of gewoon een boekje lezen op het strand: het kan hier allemaal. In Canada is voor iedereen wel iets te doen! Dus waar wacht je nog op: pak je biezen en boek een ticket!