De ultieme guide voor een fijne (moeder)dag in Amsterdam

Voor wie graag een ervaring cadeau geeft, maar door alle bomen het bos niet meer ziet, hebben wij een fijne guide met tips voor een smakelijk uitje. Met je moeder of met je geliefde, broer, zus, vriend of vriendin. Met wie je maar zin hebt in een (moeder)dag uit in het mooie Amsterdam.

Vrijwel iedereen houdt van het goede leven en lekker lang lunchen, wijnen of theeleuten past wat ons betreft in dit plaatje. Daarom stellen wij een guide op met plekken in Amsterdam die je zeker niet mag missen.

Ultieme guide voor een fijne (moeder)dag in Amsterdam

Geef jouw week een upgrade en maak mooie herinneringen bij een van deze restaurants in Amsterdam.

Jansz. Rosé Garden Pulitzer Amsterdam

Het rosé seizoen is weer geopend! Ook dit jaar opent Jansz. Rosé Garden in de mooie binnentuin van Pulitzer Amsterdam. Deze binnentuin is een van onze favoriete plekken aan de Amsterdamse grachten, want je ervaart kalmte en luxe middenin de toch hectische stad. In deze binnentuin ontsnap je naar een andere en een petit peu Franse wereld. Dus ontprikkel en gun je zelf een speciaal voor de rosé garden gecureerde selectie rosé bubbels of wijnen. Wel handig om een plek te reserveren. 

rosé garden pulitzer

 

Amstel Hotel in Amsterdam

Wanneer je binnenstapt in het historische Amstel Hotel, voel je je zeer speciaal. Het klassieke hotel is een unieke plek die grandeur laat zien en wat je eet, is niet minder dan de rest van het plaatje. Daarom vinden wij het Amstel Restaurant een onmisbare tip waar je lekker all the way kunt gaan. En die bubbels als aperitief? Die krijgen jullie van het huis! Proosten doe je hier met een glas sprankelende rosé cava met uitzicht op de Amstel.

Amstelhotel

 

Spring Café Brasserie Ikebana Flower Arrangement &High Tea

Pillows Hotel Maurits at the Park is een verfijnd en stijlvol hotel met verschillende plekken waar je het leven kunt vieren. Op Moederdag is er een speciale Ikebana-workshop onder leiding van gecertificeerd kunstenaar en sensei, Zizi. Dompel jezelf onder in de schoonheid en rust van Ikebana, de traditionele Japanse bloemschikkunst, een kunstvorm die welzijn, kunst en cultuur combineer en sluit af met een uitgebreide, zalige high tea.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spring Cafe Brasserie (@springcafebrasserieamsterdam)

 

Lot61 in Amsterdam

Liever shoppen en struinen door de stad in plaats van uitgebreid tafelen? Dan is Lot61  dé plek om deze dag te beginnen en op te laden met een lekker bakkie koffie. En op moederdag, 12 mei, tussen 10.00 en 15.00 krijgt jouw moeder de koffie helemaal voor niets! Hoe fijn is dat!

lot61

Pink Beach WONDR Amsterdam

Voor wie de wereld door een roze bril wil bekijken, is Pink Beach the place to be. Vanaf Centraal Station Amsterdam ben je er met de metro in één stop. En de pop-up beach bar is niet het hele jaar open, maar nu dus wel! Je bruncht hier in retro California vibes en dat levert vast veel mooie plaatjes en dus herinneringen op!

Pink Beach

Zum Barbarossa

Truly een hidden gem in het centrum is Zum Barbarossa.  Mídden op het Spui in hartje Amsterdam daal je af naar een mysterieuze bar waar je in intieme setting het leven viert. Er is een DJ-booth, discobal en een lijst met sexy cocktails of champagne vergezeld door seafood. Deze wil je afstrepen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zum Barbarossa (@zumbarbarossa)

NEXT met Jaimie van Heije

Wij zijn al geweest: bij NEXT sinds Jaimie van Heije in de keuken staat. NEXT in Amsterdam Noord wás al fijn, maar is nu echt next level. Lees hier waarom deze plek onze nieuwe favoriet is!

Dit jaar is dit onze guide voor een (moeder)dag uit in Amsterdam, waar zien we jou?