Van deze specifieke work-out krijg je zéker een strak lijf

Toegegeven: een killer-body creëren in de maand december is hard werken. Overal liggen de verleidingen op de loer in de vorm van kerstkransjes en Glüwein. Júíst daarom is het belangrijk om wel aan jouw lijf te blijven werken. En dat kan net als Meghan Markle in de vorm van ‘Megaformer Pilates’.

Meghan wordt officieel de vrouw van prins Harry en ze ziet er uit om door een ringetje te halen. Gedurende haar glansrijke carrière verscheen ze altijd strak ten tonele en dat komt omdat haar moeder haar van jongs af aan deze sport heeft geleerd: ‘Megaformer Pilates.’

Deze sport is een combinatie van pilates en bodybuilding en de moeder van Meghan is yogalerares waardoor Meghan al vroeg met dit soort work-outs te maken kreeg. Ze is overigens niet de enige die zich in het zweet werkt door deze specifieke sport, ook Kim Kardashian en Alessandra Embrosio krijgen op deze manier een strak lijf.

De fitnessoefeningen worden in een langzaam tempo uitgevoerd met behulp van toestellen. Deze toestellen zijn zo gemaakt dat ze goed zijn voor cardio- en krachttraining, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en jouw eigen lichaam. Het is geen slopende work-out en volgens Meghan zie je al na twee sessies resultaat. Wij hopen dat deze Megaformer-toestellen snel naar Nederland komen en anders schaffen we er zelf een aan.