Tip: ArtDeli X Ciel Bleu

ArtDeli is een bijzonder fijn restaurant aan het Rokin waar je eet tussen de kunst! Het is een echte aanrader als je in Amsterdam buiten de deur wilt eten. En sinds 15 oktober kunnen we onze ogen de kost geven aan alweer de derde expositie: NACHT.

ART DELI NACHT Oreo 'of madness'

Ga ook eens eten bij pop-up restaurant Staets!

Het creatieve team van ArtDeli heeft samen met Axel Rüger (directeur van het Van Gogh Museum) hard gewerkt aan deze, op de nacht geïnspireerde, tentoonstelling. Ook de gerechten zijn bedacht in het donker, want na middernacht begint de inspiratie bij veel chefkoks pas te borrelen.

ART DELI NACHT Salmon Tataki

The Jane in Antwerpen is het mooiste restaurant ter wereld!

“De nacht is het creatieve moment voor een chef. Het is het tijdstip waarop anderen slapen, voor een chef betekent het thuiskomen, een moment voor jezelf, ontsnappen aan de hectiek van de dag en het moment van ontspanning. Voor een chef zijn de uren na middernacht de momenten vol inspiratie.“ aldus Onno Kokmeijer.

ART DELI NACHT Rice Porridge

Onno Kokmeijer die ook bij het tweesterrenrestaurant ‘Ciel Bleu’ in Okura verantwoordelijk is voor tongstrelende gerechten, heeft het menu bedacht. De donkere gerechten zoals de Black Burger of zwarte Oreo zijn hemels! Je kunt vanaf 15 oktober een maand lang terecht voor een 5 ganger diner voor maar €45. Dus wil jij bijzonder dineren met vrienden of collega’s? Dit is je kans!