Reislustige types opgelet: deze tas heeft Wi-Fi

Ik kies schoonheid boven functionaliteit als het op mode aankomt. Toen ik jaren geleden ging backpacken vond ik mijn tweedehands backpack een verschrikking maar ik wilde écht geen cent te veel investeren in een tas die ik niet mooi vond. Het gevolg? Mijn vriendinnen liepen vrolijk rond met een luxe backpack en die van mij hing ergens halverwege mijn rug en veroorzaakte ernstige rugpijn.

Achteraf had ik natuurlijk spijt en had ik liever wat meer geld betaald maar ach… Ik heb mijn lesje geleerd. Tegenwoordig bereid ik reizen beter voor en dus heb ik wel oren naar tassen waar Wi-Fi in zit. Halleluja! Dit betekent dat je nooit meer onverhoopt zonder Wi-Fi zit op momenten dat het hard nodig is. We zijn altijd connected en zéker als je voor werk onderweg bent, wil je deze verbinding liever niet kwijt. Het fijne is: deze innovatieve tassen met Wi-Fi zien er ook nog eens knap uit. Je kunt er al je belangrijke spullen in kwijt en hij is praktisch. De tassen worden ontworpen door This Is Ground en Karma zorgt voor de Wi-Fi. The Voyager Bag is précies wat we nodig hadden!

Lees ook: 5 knappe vegan tassen.

Lees ook: deze karaktertrek maakt je een beter persoon.