Oh là là: met deze sexy brandweermannen wil jij wel een beschuitje eten!

Pompier Sans Frontières (branweer zonder grenzen) is een Franse organisatie die zich al vijfentwintig jaar inzet voor zowel nationale als internationale ernstige branden en gebeurtenissen. De brandweerlieden zijn de afgelopen jaren in zeker drieëndertig landen ingezet. Zo waren ze er bijvoorbeeld ook om te helpen toen de aanslagen op de Twin Towers in New York hadden plaatsgevonden.

Lees ook: Lust voor het oog: 3 x de meest sexy mannen van Netflix

Omdat Pompier Sans Frontières een non-profit organisatie is, heeft de organisatie elk jaar weer een hoop geld nodig om te kunnen blijven bestaan. Daarom verzint de organisatie jaarlijks een originele manier om geld in te zamelen. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een leuke inzamelingsactie bedacht; een kalender die volstaat met goed getrainde brandweermannen (zonder uniform). Excuse me sir, I think my heart is on fire!

De kalender is in samenwerking met een Franse uitgeverij en de professionele fotograaf Fred Goudon gemaakt. Tot nu toe zijn er ongeveer 6.000 tot 7.000 exemplaren verkocht die in totaal €8.000 hebben opgebracht. De inzamelingsactie is niet geheel zonder reden bedacht. Het geld is namelijk hard nodig om een team van brandweerlieden naar Libanon te sturen om de lokale brandweer daar te ondersteunen. Wat een helden (en wát een lichamen)! Je kunt de kalender hier bestellen. You’re welcome!

Lees ook: Trend-alert: deze behaarde mannen weten wel raad met een busje glitter

Foto’s via