Natuurlijke deodorant van We Love the Planet

De ganse dag zijn we bezig om onze oksels fris te houden. Deodorant is een product wat men iedere dag onder de oksels spuit – of smeert. Mannen, vrouwen… iedereen heeft er baat bij. Je wilt niet stinken maar eigenlijk wil je ook geen rotzooi onder je arm spuiten. Daarom gingen wij op onderzoek uit naar een natuurlijke deodorant die écht werkt.

We love the planet
Is een merk waarbij liefde voor onze planeet centraal staat. Het Nederlandse merk is opgericht door Eva en zij vind het belangrijk om te weten welke ingrediënten in producten zitten en waar ze vandaag komen. Alle ingrediënten die worden gebruikt, zijn eerlijk verkregen en duurzaam. Tijdens het hele proces van grondstof tot eindproduct worden er de beste keuzes voor onze planeet gemaakt.

De deodorant
De smeerbare We love The Planet deodorant wordt in Nederland gemaakt en bestaat 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Wat eigenlijk nog belangrijker is: er zitten geen synthetische en huidbelastende ingrediënten in het potje waardoor je de deodorant met een gerust hart op kunt smeren. De deodorant zit in een klein blikje van 48 gram en je kunt hier behoorlijk lang mee doen. De deodorant wordt gemaakt van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder. Omdat de deodorant smeerbaar is kun je deze gelijkmatiger aanbrengen, wat leidt tot betere prestaties. Al met al is het fijn spul in een potje en je weet précies wat je onder je oksels smeert. Aanrader dus!
deo
De producten van ‘We love the planet’ zijn hier verkrijgbaar vanaf €11.50,-