De U Beauty Glow Facial van Akasha omvat een preventieve meridiaan massage

Er is geen twijfel over mogelijk dat de U Beauty Glow Facial van Akasha spa in het Conservatorium Amsterdam de mind voor een moment helemaal kalmeert. Wanneer je afdaalt naar de luxe spa, waan je je in een andere wereld. Eentje waar wellbeing en zelfzorg voorop staan. Als je de massage dan ook nog kunt combineren met een meridiaan massage, een massage die het immuunsysteem stimuleert en een ontgiftende en reinigende werking op diverse niveaus heeft, zorg je op een preventieve manier voor een bijzonder mooi glow.

De meridiaan massage komt uit de Chinese geneeskunde. Tijdens de massage ervaar je een sensatie van diepe ontspanning. De facial zorgt dus niet enkel voor een mooie glow, maar er valt een last van je schouders af waardoor je je opgeladen voelt.

U Beauty Glow Facial

De unieke U Beauty GLow Facial is bedacht door Tina Chen Graig, een inspirerend beauty-icoon en founder van het skincare merk U Beauty. Een hoogwaardig merk dat sinds kort gebruikt en verkocht wordt in de beeldschone hotels van The Set Collection.

Voor de facial betaal je 189 euro en dan word je volledig in de watten gelegd. Niet alleen worden er top producten gebruikt, de behandeling is van hoge kwaliteit, deskundig en erg ontspannen. Eerst wordt je gezicht grondig gereinigd en geexfolieerd. Wanneer het gezichtsmasker intrekt, worden je schouders zalig gemasseerd. En zelfs je armen worden onder handen genomen. Na de behandeling ervaar je een hydratatie boost en ben je weer goed beschermt tegen vrije radicalen en UV-straling van buitenaf.

Chinese meridiaan massage

Naast de werkzame producten van U Beauty, is de Chinese meridiaan massage een bijzonder onderdeel van de behandeling waar wij enorm over te spreken zijn. Deze manier van masseren stimuleert de meridianen, kanalen waardoor jouw QI (levensenergie), bloed en voedingsstoffen stromen.

De U Beauty producten komen daardoor nóg beter tot hun recht en worden goed opgenomen. Vandaar dat je na nog geen zestig minuten met een mega glow de deur uitloopt. Want een meridiaan massage stimuleert de bloedsomloop en ontgift. Dit is niet alleen mooi, het effect van de behandeling werkt nog even door: de collageenproductie (de basis voor een stevige huid) is aangezwengeld en dat vertraagt de veroudering.

u beauty

Al vindt Tina ouder worden een mooi en natuurlijk proces. Als je maar plezier maakt, nieuwsgierig blijft en je eigen koers vaart. Een mooie uitspraak van Tina die mij altijd bij is gebleven is:

“Als je de manier verandert waarop je naar ouder worden kijkt, zal de manier waarop je ouder wordt veranderen.”

 

Overigens is de gezichtsbehandeling niet de enige verwennerij met de U Beauty producten, er zjin ook lichaamsbehandelingen te boeken. Neem een kijkje op de website van Akasha voor het hele wellness menu.

Lees ook: Diptyque tovert licht in huis met deze mooie collectie