Moedervlekken? Ze vertellen iets over je persoonlijkheid en leven

In China weten ze dingen die wij niet weten, zo kun je volgens de Chinese astrologie aan de hand van je moedervlekken jouw leven ontrafelen. Moedervlekken geven namelijk inzicht in je persoonlijkheid, gemoedstoestand, toekomst en gezondheid. Ben jij benieuwd wat jouw moedervlekken voorspellen?

Moedervlekken op je wang
Mensen met een moedervlek op de wang zullen zich niet settelen noch een gezin stichten. Zit ie vlakbij je ‘vouw’ of bij de lijnen van je lach? Dan is er een kans dat je een ongeluk krijgt.

Moedervlekken op je wenkbrauwen
Moedervlekken op of bij de wenkbrauwen zijn positief! Dit betekent namelijk dat je te maken krijgt met voorspoed en financiële welvaart. Vooral als de moedervlek onder je haren verstopt zit, krijg je te maken met rijkdom! Kom maar op met die moedervlek…

Op het voorhoofd
Wanneer je een of meerdere moedervlekken op je voorhoofd hebt, dan kun je het goed vinden met belangrijke personen. Communiceren is voor jou geen probleem en als ‘ie dan ook nog op de zijkant van je hoofd zit, ben je gedreven en vol energie.

Op de oren
Volgens de Chinese astrologie staan je oren voor karakter en een moedervlek op je oor geeft aan dat je een fijn persoon bent met een goede reputatie. Als je aan één kant een moedervlek hebt, en dat is meestal zo, dan is je IQ hoger en de kans op een lang leven vrij groot.

Op de neus
Dit is niet zo’n gunstige plek, een moedervlek op de neus toont aan dat je instabiel bent en gebrek hebt aan empathie waardoor relaties stroever verlopen. Maar het betekent ook dat je hard werkt!

Op de kin
Een moedervlek op de kin staat voor koppigheid en vastberadenheid. Eigenschappen die leiden tot succes maar soms ook de weg blokkeren. Verder wil je graag reizen… te lang op dezelfde plek vertoeven is niks voor jou. Dit geldt voor alles, je bent altijd toe aan verandering.

Op de lip
Heb jij een schoonheidsmoedervlek rechts of links boven je lip? Dan ben je een Bourgondiër pur sang! Je houd van het goede leven en bent gul genoeg om dit met anderen te delen.

Op de oogleden
Ai… waarschijnlijk heb jij een gat in de hand of zijn er familie issues… als je er een onder je oog hebt, ben je een emotioneel persoon.

In de nek
Moedervlekken in de nek zorgen voor een blokkade in de energieflow, hierdoor ben je pessimistischer en sneller teleurgesteld.

Op je armen
Mensen met moedervlekken op de armen zijn empatisch.

Op je borsten
Vrouwen met een moedervlek op de borsten zijn erg verzorgend en hoogstwaarschijnlijk voorbestemd als moeder.

Op de buik
De navel is een plek die je moet koesteren, het staat voor voorspoed in het leven. Met een moedervlek op de buik kun je hier dan ook op rekenen.

Op de rug
Moedervlekken op de rug wegen zwaar… als een last die je met je meedraagt. Je moet harder knokken om dingen te bereiken dan anderen maar don’t you worry, uiteindelijk komt het goed!

Op je benen
Op je bovenbenen staan ze voor seksualiteit en extravertie, terwijl moedervlekken op je onderbenen laten zien dat je veel sport maar wel uit moet kijken voor blessures.