Meer zin in seks in de winter? Logisch!

Ben jij in de winter vaker te porren voor een wip? Dan ben je niet de enige. Er zijn verschillende redenen waarom mensen (en vooral mannen) in de wintermaanden hitsiger zijn dan in andere jaargetijden. In de winter wil je gewoon net iets vaker van bil omdat:

1. Je behoefte hebt aan warmte
En waar wordt je nou heter van dan van een partijtje stomende seks!

2. Mannen vinden vrouwen aantrekkelijker
Een studie van de universiteit van Warschau in Polen heeft bewezen dat mannen zich meer aangetrokken voelen tot het vrouwelijk lichaam in de winter. Dit komt niet omdat we iets molliger zijn omdat we een extra speklaagje hebben (wintervet). Het heeft te maken met de lagen kleding waarin we onszelf verhullen, mocht er dan toch een stukje huid zichtbaar worden, dan gebeurt er een hele hoop tussen zijn benen.

3. Je hebt behoefte aan serotonine
Tijdens de wintermaanden maakt het lichaam minder serotonine aan. Dit is wetenschappelijk bewezen. Mensen zijn daarom over het algemeen iets gedeprimeerder en daar kan wat aan gedaan worden. Gevoelens van verliefdheid en lust zorgen namelijk dat jouw lichaam wél weer wat extra serotonine aanmaakt en daar wordt je blij van.

4. He’s horny!
In de winter vinden mannen vrouwen niet alleen aantrekkelijker, ze hebben ook een testosteron piek in december. Dit komt door de verandering van temperaturen en langere nachten. Hoe meer testosteron mannen hebben, hoe hitsiger ze zijn!

5. Je bent veel binnen
Lekker met een dekentje op de bank. En onder dat dekentje gebeurt wel eens wat. Vooral rondom de feestdagen is het vooral FEEST tussen de lakens. Veel mensen zijn vrij, hebben minder stress, nemen tijd voor elkaar en daardoor raak je snel in de stemming.