Zeg maar dag tegen je cellulite dankzij NuBODY

M’n vacay naar la bella Italia staat voor de deur. Lees: hooray, zomerkleding + bikini kan weer uit de kast. En hoe je het ook wendt of keert, als een stelletje ijdeltuiten gaan de meesten van ons zich dan graag een keertje extra in het zweet werken. High five, hier heb je er nog zo eentje. Naast lekker een keertje extra sporten, had ik deze keer ook de luxe om de NuBODY te testen. Een thuishulp die je huid op welke gewenste plek dan ook kan verstevigen, en cellulite (putjes) doet vervagen. Ondanks dat ik laatst pas 28 b’day kaarsjes heb mogen uitblazen, denk ik altijd maar zo ‘better safe than sorry.’ En zo begon ik met m’n NuBODY-test zo vlak voor m’n vakantie.

NuBODY helpt de natuur een handje

Tijdens een heerlijke persbrunch werd ik bijgepraat over de ins & outs van NuBODY. Het blijkt het allereerste FDA-goedgekeurde microcurrent-apparaat voor thuisgebruik te zijn. Of in jip-en-janneke-taal: een hoogstaande Amerikaanse federatie die de kwaliteit van nieuwe producten controleert. De NuBODY is ontwikkeld om de lichaamshuid te verstevigen, verstrakken (= duidelijkere contouren) en goodbye tegen cellulite te zeggen. En daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Want zonder te dramatisch te worden, na je 25e begint het aftakelingsproces al. Hoe heftig hè?!

Zonder al te technisch te worden, de NuBODY werkt met een technologie van microstroom. No worries, pijn gaat het zeker niet doen. Deze technologie is in staat om je huid te liften. Hoe? Door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar je spieren te zenden. Dit stimuleert de aanmaak van ATP, dat een energiebron in elke cel vormt. Et voilà, je focusgebied wordt zo wakker geschud, en krijgt een extra boost.

NuBODYNuBODY

NuBODY: feit of fabel? 

Allereerst begin je met het bepalen van welke zone je wil aanpakken. Zijn het je billen, je buik of misschien je kipfiletjes? Ik koos voor mijn billen. Eén bil is één zone. En dat betekent dat je vijf minuten per dag, vijf dagen per week gedurende dertig dagen (of helemaal ideaal zou zestig zijn) huidstrook per huidstrook gaat behandelen. Tsja dat is discipline. Maar hé wat zijn die paar minuten extra nou. Als je serieus uit bent op resultaat, zit het in no time in je systeem.

Daar ging ik met m’n mega lichte NuBODY in de aanval. Het werkt super makkelijk! Om de vijf tellen geeft het apparaat een piepje, zodat je weet dat je van huidstrook mag wisselen. Zorg er wel voor dat je voldoende gel op je focuszone aanbrengt. Ik heb namelijk wel eens hele klein stukjes van m’n bil onbewust overgeslagen, en dan krijg je een soort mini-schokje. Niets bijzonders, maar dan kan de NuBODY niet optimaal haar kunstje doen. Het resultaat? Ik heb serieus strakkere billen! En ik zie het niet alleen. Ook mijn vriend kan het bevestigen, whoop whoop! Als je langdurig van het beste resultaat wil genieten, dan herhaal je het nog zo’n twee à drie keer per week. Wie mooi wil zijn…helpt Moeder Natuur een handje met de NuBODY.

…er hangt wel een prijskaartje aan

Hoewel ik oprecht te spreken ben over dit ingenieuze ‘verstevig-m’n-huid-op-elke-plek-die-je-maar-wil’-apparaat, toch zou ik een dergelijke behandeling liever door een expert laten uitvoeren. Niets ten nadele van de NuBODY hoor, maar ergens heb ik persoonlijk bij ‘huidissues’ het gevoel dat ik beter een ander het kan laten aanpakken. Plus realiseer je dat de NuBODY een flinke investering is: €449 schoon aan de haak. Bij zo’n rib (of drie) uit je lijf denk ik altijd maar zo: als jij je mateloos aan een bepaald lichaamsdeel ergert, en je echt lekkerder in je velletje gaat zitten als het er strakker uit gaat zien…dan gaat het de investering dubbel en dwars waard zijn, trust me! Toch iets teveel moneys van het goede? Gelukkig kan je ook bij steeds meer schoonheidssalons een NuBODY-behandeling boeken.

P.s. Houd tijdens al het NuBODY’en alsjeblieft ook ergens de sociale trend van #BodyPositivity en #SkinPositivity in je achterhoofd. Imperfecties mogen er zijn.

NuBODY inclusief koffer en hydraterende Leave On Gel Primer is verkrijgbaar voor €449 via mynuface.nl.