Hotel Blooming in Bergen

In het Noord-Hollandse Bergen kun je opperbest logeren als je er even tussenuit wilt knijpen in eigen land. Af en toe heeft de mensch rust nodig en hotel Blooming is dé plek waar je dan heen wilt. Blooming hotel is omringt door 11 hectaren aan duinen en het is een heus lifestyle hotel. Denk je nu? Wat the… is in hemelsnaam een lifestyle hotel?
bed
blooming bergen
Laten we zeggen dat dit hotel meer te bieden heeft dan een schoon bed. Je kunt er namelijk zaken doen, relaxen, urenlang tafelen, zwemmen, fietsen of even helemaal niksnoppesnada doen. En, tsja, wie heeft daar nou geen oren naar? De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en in het restaurant koken ze met ingrediënten uit de eigen biologische moestuin van Blooming landgoed Het Hof. Het Hof… een knap bijgebouw waar je wilt wonen #housegoals. Je kunt er vergaderen en dineren, een echte aanrader als je het ons vraagt.
moestuin
het hof
het hof
lunch
Nog even over Bergen: het is hier dus onwijs gezellig en als je er bent denk je ‘wat doen we eigenlijk nog in de stad’? In dit kunstenaarsdorp kun je overal lekker eten, borrelen en winkelen. Mocht je dit alles beu zijn en de kilo’s er weer af willen wandelen, dan loop je zo de duinen in. Hoe fijn is dat? Een andere must-visit is de Moon Yoga Club, al is het maar om even in de reusachtige kleedkamer te blieken. Dit heb je in Amsterdam niet en al he-le-maal niet voor deze schappelijke prijs! Yogalessen zijn hier nog betaalbaar en na de les kun je een gezond sapje van de Moon juicery aanschaffen. DOEN!
IMG_9235

Lees ook: slapen bij boutique hotel Vesper in Noordwijk.