Het grote geheim van de insta-fit girls

Je kent ze wel; van die jaloersmakende bikini bodies op Instagram. Je krijgt er vrijwel meteen complex van en tevens een verwarrende vorm van honger. Toch zijn niet alle foto’s wat je denkt. Deze vrouwen onthullende het grote geheim achter de insta-fit girls.

Het zou eens over moeten zijn, de eeuwige strijd die wij voeren met ons lichaam. Kunnen we niet gewoon accepteren dat ons eigen lichaam fantastisch is? Wat maakt dat extra laagje vlees op je bovenbeen, of een putje hier en daar nu weer voor een verschil? Als het goed voelt, kan het niet slecht zijn, denk ik altijd maar. Toch is het vandaag de dag behoorlijk lastig om als ‘echte’ vrouw je eigen lijf te accepteren. Doordat alle vrouwen die als ‘lekkerwijf’ worden beschouwd, vaak volledig zijn afgetraind (incl. volle lippen, billen en borsten natuurlijk) is het moeilijk te geloven dat een voller lichaam acceptabel is. Voor ons zelf dan hè. Sure, als ik rechtop sta dan wil ik in de ochtend ook nog wel eens een behoorlijk platte buik hebben. Maar naar verloop van de avond is deze veranderd in een vijf maanden oude food baby. 

Dus hoe krijgen die insta-fit girls het dan voor elkaar, om er op elke foto zo verdomd goed uit te zien?! Er zal vast wel wat Photoshop aan te pas komen en uren in de sportschool, maar zelf dan. Tegen zwaartekracht valt toch niet op te trainen? Dat klopt (in de meeste gevallen). Geloof mij, de meeste foto’s die wij zien zijn inderdaad goed bewerkt en van een hele gunstige kant genomen. Geloof je me niet? Deze foto’s bewijzen het:

before-after-posture-instagram-body-photos-21

Prachtige vrouw Annavictoria laat zien dat zelfs een insta-fit girl 
zittend rolletjes heeft. Helemaal niets mis mee! 

before-after-posture-instagram-body-photos-36

Selfloveclubb laat zien dat je houding al het halve werk is

before-after-posture-instagram-body-photos-32

Het prachtig, realistische, vrouwenlijf van Foodie Girl Fitness

before-after-posture-instagram-body-photos-24

Na 3 kindjes heeft jaeatleta nog steeds een killerbody

before-after-posture-instagram-body-photos-1-58c10954650b6__700

Tiffany Brien en het bekende ochtend vs. avond syndroom

BoredPanda

Lees ook: Zo sexy kan yoga zijn