Deze 5 boeken zijn het ideale leesvoer voor op vakantie

Men nemen – pak ‘m beet – 5 boeken en dat is voor iedereen wat wils. Een roman, een biografie of een leerzaam stuk tekst. Kiest u maar. Het leest in ieder geval lekker weg.

Kom hier dat ik u kus – Griet op Beeck
boeken
Een roman die je in een ruk uitleest. Waarom worden we wie we zijn? En wat doen we andere mensen aan? Over liefde en haat, vallen en opstaan, piepjonge en oude mensen.

Girlboss – Sophia Amoruso
nastygal
Sophia Amoruso is niet alleen de auteur van dit boek maar vooral de ‘Founder and CEO of Nasty Gal’.Het boek leest snel (Omdat Sophia ADHD heeft?) en gaat vooral over het leven van Sophia zelf. Over hoe Nasty Gal perongeluk een groot succes werd en haar leven voordat ze zichzelf #girlboss ging noemen. Hierdoor ga je na je vakantie weer met goede moed aan de slag.

Stijlvol reizen: zo gaat alles mee in je koffer.

Het zwart en het zilver – Paolo Giordano
roman
De boeken van Paolo Giordano zijn stuk voor stuk parels. ‘Het zwart en het zilver’ is een echte klassieker waarin zowel liefde als eenzaamheid mooi beschreven worden. Nora komt na een heftige zwangerschap haar bed niet meer uit. Ze nemen Signora A in huis die ervoor zorgt dat de boel blijft draaien. Dit doet ze zo goed dat het gezin eigenlijk niet meer zonder deze dame kan. En dat moet toch.

The French Beauty Solution – Mathilde Thomas
franse beauty tips
Omdat Franse vrouwen ons niet alleen mode en eetregels voorschrijven, maar dus ook de beste beautytips geven. Zo zie jij er na de vakantie weer op en top uit.

Primates of Park Avenue – Wednesday Martin
boek
Altijd al alles willen weten over het mondaine leven van de Upper East siders in New York? In dit boek beschrijft Wednesday haarfijn hoe je de rijkdom, en de daarbij behorende kapsones met de paplepel ingegoten krijgt. Het gaat over magere moeders die hun kinderen klaarstomen voor het luxeleven. En dat gaat niet zonder slag of stoot want het kost enorm veel tijd en kost nog veel meer geld. Maar als de vrouw de kroost goed aflevert is de man ook tevree.

Volg ons ook op Instagram!