De 8 leukste hotspots van Arnhem

Na een weekend Arnhem, ben ik blij verrast door deze gezellige, groene & creatieve stad. Ik heb de leukste winkels, restaurants en cafeetjes verzameld! Bezoek zeker de 7 Straatjes en het Spijker Kwartier als je in de buurt bent. Dit zijn de 12 leukste hotspots van Arnhem!

1. Loft
Loft Arnhem
Heeeeerlijke concept store vol mooie kleding, sieraden én leuke spullen voor in huis. Ik werd hier enorm hebberig! Betreden op eigen risico…
Weverstraat 39, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

Lees ook: de 10 beste wijnstreken ter wereld.

2. Mimint
mimint
Healthy, vol en gezellig! Mimint is de leukste bio-winkel van Arnhem! Je vindt hier potten vol homemade granola, ‘healthy’ chocolade, jawel, en teveel lekkers om op te noemen!
Klarestraat 1a & Turfstraat 15, Arnhem

3. Rawsome Food
Een goede, gezonde en bijzondere lunch! Raw smoothies, sapjes, zoete taarten en hartige hapjes. Raw betekent dat de voeding niet hoger wordt verhit dan op 42 graden, zodat alle voedingstoffen goed worden bewaard. Gezonder kan niet! Gezellige plek.
Brouwersplein 7, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

4. June
june
Lieve kinderwinkel met een hele hoop mooie, bijzondere, grappige interieur artikelen en kleding. Stiekem ook heel leuk voor volwassenen. Wie wil er nou geen houten Batman-spiegel?
Sonsbeeksingel 106, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

5. Bar Spijker
Bar Spijker
Onze favoriete hangout! We verbleven in Hotel Spijker, waar we heerlijk hebben geslapen in ons Coco-Mat bed, maar de bar is ook een echte aanrader. Er is een goede wijnkaart, heerlijke hapjes en het zit bijna iedere avond vol, dus wel even reserveren van tevoren!
Driekoningenstraat 39a, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

6. Hemels
Naast alle prachtige taartjes, kun je hier ook gezonde salades en broodjes bestellen. Ik kreeg een heel lekker stuk biologisch landbrood, rijkelijk belegd met buffelmozzarella, seranoham, tomaat & basilicumolie. Heerlijk! Ze serveren hier een ‘all day breakfast’, dus je kunt de hele dag door wentelteefjes, American pancakes of scones bestellen! De dames naast ons zaten te genieten van een high tea en dat zag er ook echt gruwelijk hemels uit…
Kerkstraat 3, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

7. Tape
Tape Arnhem
Espressobar, café en exporuimte. Drink een lekkere kop koffie, een John Lemon (rabarberlimonade) of een Russisch biertje en eet er bijvoorbeeld een quesadilla bij. Er staat geen vlees op de kaart, wel duurzaam gevangen vis. Bijzonder leuke plek!
Hommelstraat 66, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

Lieke’s favoriete winkels en winkelstraten in Lissabon

8. Bos & Heij
Bos & Heij Arnhem
Deze leuke plek wordt gerund door twee zusjes, die na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, wat nieuws wilden. Ze begonnen met een winkel en nu is daar een café bijgekomen. Alle gerechten op de kaart worden met pure, biologische producten uit de buurt gemaakt.
Kerkstraat 36, Arnhem
Klik hier voor meer informatie

Kijk voor de rest van de lijst op www.littlewanderbook.com.
Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!