Celeb haarstijlen die nooit uit de mode gaan

Toe aan een nieuw kapsel, maar heb je geen inspiratie? En is holografisch haar iets te gek voor jou? Dat snappen wij wel. Daarom hebben wij de mooiste haarstijlen op een rijtje gezet. Met deze celeb haarstijlen sla je de plank nooit mis. 

Haartrends veranderen net zo snel als de collectie in de H&M. Elke week kan je wel weer iets niets veranderen aan je geliefde lokken. Maar wat als je niet zo’n avonturier bent als het aankomt op je haar? Dan ben je geneigd om altijd hetzelfde kapsel te houden. Toch zijn er ook zeker een aantal klassieke alternatieven, die nooit ooit de mode gaan.

Wij hebben de mooiste en meest tijdloze celeb haarstijlen voor je op een rijtje gezet. Zodat jij alleen maar dit artikel mee hoeft te nemen, de volgende keer als je in de kappersstoel schuift. Handig toch?

Jennifer Aniston
Misschien wel een van de meest bekende kapsels, off all time. Ook wel beter bekend als ‘The Rachel’. Beroemd geworden door de serie Friends en daarna ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Strak met de stijltang of wavy met een beetje zout water, ‘The Rachel’ is altijd een goede keuze!

giphy-32

 

Farrah Fawcett
Wellicht wel de bekendste Charlie’s Angel en dat kwam niet alleen door haar mooie koppie. Want juist dat haar op dat mooie koppie werd een enorme hit. En vandaag de dag zijn er nog genoeg vrouwen die bij de kapper om een Farrah Fawcett kapsel vragen (me included!).

giphy-33

Diana Ross
Niet alleen een van de beste zangeressen aller tijden, maar ook een van de belangrijkste stijliconen. Diana laat zien dat je geen pruik of zware behandelingen hoeft te gebruiken, maar dat natuurlijk haar ook super mooi kan zijn. Een power kapsel voor een power vrouw.

giphy-37

Cameron Diaz
Topper Cameron kennen we eigenlijk niet met een slecht kapsel, maar echt bekend werd ze natuurlijk in ‘There’s Something About Mary’. Cameron laat zien dat je ook met een bob super sexy kan zijn. Strak gesneden, of gewoon een beetje messy, kort haar is HOT!

giphy-34

Brigitte Bardot
Zo sexy, zo stijlvol, het kapsel van Brigitte Bardot blijft een ultieme favoriet. Die heerlijk rommelige pony is ondenkbaar geworden uit het mode beeld van nu. Zowel met stijl haar als met krullen, dit kapsel gaat never out of style.

giphy-35

Michelle Pfeiffer
Wederom een dame die laat zien dat kort haar super sexy kan zijn. In een van haar carrière knallers Scarface, heeft ze misschien wel de elegantste bob aller tijden. Kort oud en stoffig? Nou dat dacht ik niet! Zelfs voor dames die niet al te dik haar hebben, is dit een fijn en sexy kapsel. Een beetje op föhnen et voilà!

giphy-36

 

Lees ook: De trend van deze zomer: nóóit meer scheren