3 nieuwe Netflix series om voor thuis te blijven

Ben je na de winter wel zo’n beetje door al jouw Netflix voer heen? Dan hebben wij nieuwe series die absoluut het kijken waard zijn. Netflix is namelijk heerlijk en veel mensen verkiezen het boven de normale programmering van de avond. Je kijkt lekker waar je zelf zin in hebt en na Gossip Girl, Downton Abbey, Narcos en Grand hotel is het tijd voor nieuw materiaal.

girl-boss_
Girl Boss
Gebasseerd op het boek #girlboss van Sophia Amorouso die in korte tijd Nasty Gal tot een miljoenenbedrijf omtoverde en ook weer ten onder ging. Het is de vraag of het faillissement ook nog in de serie te zien zal zijn, hoe dan ook: het modeverhaal dat begon met het verkopen van tweedehands kleding op Ebay is absoluut indrukwekkend. Vanaf 21 april te zien.

las chicas del cable
Las Chicas Del Cable
Speelt zich af in 1920. Het nieuwe Spaanse drama volgt vier vrouwen die ingehuurd worden als operators voor een bedrijf in telefonie. Als de serie net als Grand Hotel en Velvet verloopt, beloofd het weer spectaculair te worden. Vanaf 28 april te zien.

doctor_foster
Doctor Fostor
Niet nieuw maar nog net op tijd om de hele serie te kijken: doctor Foster over de vrouwelijke arts Dr. Gemma Stone die ontdekt dat haar man vreemdgaat met een stukken jongere vrouw.