Zo sla jij dit weekend een man aan de haak

De winter duurt nog even en het liefst zit jij iedere avond met een dekentje op de bank. Met iemand. Maar de mannen komen niet aanwaaien dus je zult er werk van moeten maken. Ga dit weekend de hort op en met de volgende tips kun jij dan de rest van de winter samen op de bank zitten.

1. Trek je allermooiste outfit aan
Waarin je je ook nog eens gemakkelijk voelt. Je wilt niet de hele avond met pijnlijke voeten bezig zijn… of non-stop je buik inhouden.

2. Tut jezelf op
Voor de een betekent dit: helemaal in de schmink. De ander kiest liever voor een natuurlijke look. Doe gewoon wat het beste bij jou past maar doe vooral niet wat je nooit doet! Daardoor voel je je waarschijnlijk bekeken en mega ongemakkelijk en dat is niet oké.

3. Houd Tiktak of kauwgum in de aanslag
Als je aan de praat raakt, wil je niet ontiegelijk uit je mond meuren.

4. Sta open voor nieuw contact
Je moet uitstralen dat je benaderbaar bent, anders denken mannen ‘ammehoela’, ik ga het niet eens proberen.

5. Lach met je ogen
Dit is de beste tip die ik ooit heb gehad, ‘lach met je ogen’. Maar hoe doe je dat precies? Lachen met je ogen? Dit betekend dat je de hele avond flirterig lacht… en straalt. Probeer het eens en je zult wat meemaken!

6. Maak oogcontact
Dit is van cruciaal belang. I know. Wegkijken voelt veiliger, maar je hebt er noppes aan… zodra jij jouw blik afwend denkt de ander: ‘die heeft er geen zin in’.

7. Erop af!
Merk jij dat je contact maakt? Ga dan nog een stapje verder… en dan hebben we het over de openingszin. Klinkt cliché maar je moet toch wat zeggen? En alles wat je zegt is in feite een openingszin…

8. Speel geen spelletje
Gosh wat ben jij hard to get… zo moeilijk te krijgen dat hij geen zin meer heeft om moeite te doen. Wees gewoon jezelf en eerlijk over wat je wilt.

8. Close the deal
Nu je in gesprek bent, weet je of deze man daadwerkelijk zo’n fijne verovering is. Is dit het geval? Dan is het belangrijk om aan te sturen op wat jij wilt. Een passionele kus? Een one-night-stand? Of een koffie date ergens komende week? Wees duidelijk en go get him baby!

Met het oog op valentijn: een ABC voor originele dates.