Wishlist van de redactie: 5 x mijn-onder-de-kerstboom-verlanglijst

Omdat het fijn is om over cadeaus te fantaseren. En ja, ik weet dat spullen niet gelukkig maken en dat minder meer is. Maar toch… Hierbij wat ik graag onder de kerstboom zou aantreffen!

yogalegging

1. Yoga legging van Wellicious
Ik mag graag in de downward dog staan. Minstens 3x per week vind je mij op de yogamat. En diva die ik ben: mijn zonnegroet doe ik het liefst met een mooi setje aan. Afgelopen herfst maakte ik kennis met de yoga leggings van Wellicious en sindsdien ben ik verkocht. Deze fijne broeken zitten trouwens ook heel lekker in het vliegtuig. Ik droeg deze tijdens de heen en terugvlucht naar Bali. En voor de lente heb ik mijn oog laten vallen op dit fleurige exemplaar.

ÆVA

2. Earcandy van ÆVA,
Ik ben Earcandy geobsedeerd. Ik weet niet of ik te oud ben (thirty-something people!) om nog meer gaatjes te laten schieten, maar ik ga het gewoon doen. En dan wil ik heeeeeel graag deze mooie verschillende knopjes in mijn oren.

unicorn parfum zoe karssen

3. Unicorn Tears Parfum van Zoe Karssen
Ik vind Zoe Karssen heel tof. Te gek wat zijn en haar man binnen 5 jaar voor elkaar hebben gekregen. Als Beyonce een trui van je draagt, heb je het gewoon kneiter goed gedaan. En nu is er een eigen winkel in de Amsterdamse Negen Straatjes. En een parfum. Ik heb hem nog niet eens geroken, maar ik wil hem al. Volgens de beschrijving ruikt-ie fris & sexy. Dat belooft wat!

koffie kerstboom

4. Rub, the Coffee Scrub
Deze scrub is hemels. Geloof me. Het is even wennen om zwarte drab (want koffie) op je lichaam te smeren, maar je voelt de bloedcirculatie van je lichaam op gang komen en het laat een heerlijk vettig laagje op je huid achter. Zelf heb ik niet veel huidproblemen, maar de scrub schijnt heilzaam te werken tegen acne en psoriasis.

lovestories intimates

5. Een pittig setje van Love Stories Intimates
De liefde voor lingerie heb ik van mijn moeder geerfd. Vroeger toen Michael Jackson nog leefde en ik een lief meisje was, vond ik het al 1 groot feest om met mijn moeder in chique lingerie winkels te zijn. Nu is mijn budget niet mega en scoor ik meestal setjes bij de H&M, maar later als ik groot ben komt daar vast verandering in. Hoewel niet bijpassend (en dat heeft mama mij eigenlijk op het hart gedrukt) ben ik groot fan van de setjes van Love Stories. Deze met kant staat hoog op het verlanglijstje!