KAIA in Amsterdam voor modern Grieks dineren in een subliem interieur

In Amsterdam-Zuid is KAIA een plek waar liefhebbers van Grieks met verfijnde smaak samenkomen. Want smaak, dat vind je bij KAIA zeker terug op het menu, maar ook het interieur mag er zijn. Bij KAIA in Amsterdam klopt alles: de Griekse fusion gerechten met een moderne twist, het design en de sfeer.

Met op de menukaart Griekse fusion gerechten, is het voor de traditionele gyros fan iets minder goed toeven. Want als je kunt kiezen tussen lachanodolmas (gebaseerd op de traditionele dolmadakia’s), chicken krasato en verschillende bereidingen van lam, weet je dat het niveau wat hoger ligt.

kaia

Dat is ook precies wat de Griekse ondernemer Sotiris Evstratiades zijn gasten mee wil geven: een unieke, maar andere Griekse beleving. Dat is waar KAIA Amsterdam voor staat.

De gerechten worden in de open keuken door Griekse koks bereid en gepresenteerd op mooi opgemaakte borden.

KAIA in stijl

Het stijlvolle interieur, geïnspireerd op de Cycladen, is zorgvuldig gecureerd en heeft een moderne mediterraanse sfeer. Door de verschillende materialen en ronde vormen in neutrale kleuren, is het binnen warm en gemoedelijk.

Er wordt gewerkt met verschillende structuren op de muren en het plafond. In het midden is een grote bar waar je ook gezellig aan kunt dineren, net als aan de bar bij de open keuken waar je de koks aan het werk ziet. Hier sluit je de avond ook prima af met een Grieks getinte cocktail in je hand.

Groepen en family style lunches

De locatie van KAIA in Amsterdam Zuid leent zich uitstekend voor een zakelijke lunch of diner, maar ook een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid met een grotere groep kan hier perfect worden gevierd. Mede door de goede bereikbaarheid, het menu met voor ieder wat wils en de amazing bediening, wordt elke beleving onvergetelijk. Even een uitje met de familie? Iedere zaterdag zijn er bij KAIA family style lunches tussen 12:00 en 15:00.

Lees ook: de nieuwigheden van Skins Cosmetics.