Vogue cureerde een unieke mode-expositie in Westfield Mall is

Modeminnend Nederland opgelet: vanaf 22 september is er in Westfield Mall of the Netherlands een mode-expositie te zien, samengesteld door Vogue. ‘Het is de ultieme manier om inspiratie op te doen voor het herfst-/winterseizoen – en om een originele fashion TikTok te maken’ aldus hoofdredacteur Yeliz Çiçek.

Met gemak schaffen we tegenwoordig onze kleding online aan. Toch is het goed om zo nu en dan een blik in échte winkels te werpen. De Westfield Mall of The Netherlands is de perfecte plek om inspiratie op te doen en zo jouw unieke stijl uit te vogelen. Want wie weet draag je al jaren hetzelfde omdat je niet uit je comfortzone stapt.

Volg de roze loper voor ultieme herfst looks

Speciaal voor bezoekers van de tentoonstelling, stylede het modeteam van Vogue maar liefst 82 paspoppen. De mooie, stijlvolle looks vliegen je om de oren! Want het modeteam van Vogue kent uiteraard de kneepjes van het vak en trekken de showtoppers rechtstreeks van de catwalk.

Lees ook: dit zijn de meest iconische Turkse designers

Wat je ziet, is te koop in de Westfield Mall

Zie je een look die jouw joy brengt? Geluksbal! Want alle items die je op de poppen ziet zijn te koop en door de QR-code hoef je niet urenlang te zoeken. Eigenlijk is het heel simpel: je spot een fijne outfit, scant de code en haast je naar de winkel waar je de items aanschaft.

Creëer een fashion TikTok

De expositie is niet compleet zonder een 360C slow-motion camera waarmee je een video van jezelf kunt maken op de ‘hot pink’ roze loper. Hiermee creeer je jouw eigen ultieme Instagram-reel of TikTok-filmpje. Deze live experiences zijn in deze tijd onmisbaar volgens Yeliz Yeliz Çiçek.

De expo is van 22 september t/m 11 oktober 2022.