Staycation bij het Conservatorium hotel in Amsterdam

Nederland heeft echt zalige plekken om te vertoeven. We kunnen wel stellen dat dit jaar niet normaal is en daarom is het juist belangrijk om in jezelf te investeren. Echte vakanties (ver weg) zaten er dit jaar niet in maar wij ontdekten genoeg plekken waar je alsnog een ultiem vakantiegevoel krijgt. Héél even er tussenuit. Mag best. Kan best. En als je gaat, dan doe je het goed. Let’s talk about het Conservatorium in Amsterdam. Het hotel waar je je onderdompelt in onevenaarbare luxe en rust.

lobby conservatorium

De lobby

Het Conservatorium Hotel is beeld- en beeld- en beeldschoon. Gelegen aan het Museumplein in Amsterdam is dit de parel van de stad. Terwijl je een kamer boekt, begint de voorpret al. Vooral nu ze een voortreffelijk staycation pakket hebben samengesteld om jezelf helemaal op te laden. Je kunt baden in luxe, letterlijk en figuurlijk want de Akasha spa is weer open. Bij Akasha kun je terecht voor de meest goddelijke massages van het land. We zeiden het al: als we er tussenuit gaan, doen we het goed. Met alles d’r op en d’r an!

ontbijt conservatorium

In het staycation pakket zit een luxe kamer met vroege check in en late check out mét ontbijt en €30 credit te besteden bij Taiko of Akasha Holistic Wellbeing Centre. Ook als je even niet in Taiko of Akasha te vinden bent, is er genoeg luxe vertier. Zo kun je shoppen bij enkele exclusieve boetieks of sjiek koffieleuten in de lounge. Je waant je in een totaal andere wereld op eigen bodem.

Penthouse suite conservatorium hotel

De Penthouse Suite

TAIKO
Bij restaurant Taiko staat chef Schilo van Coevorden aan het roer. En Schilo weet hoe het proeft als er een engeltje over uw tong piest. De moderne, Aziatische keuken heeft verschillende awards gewonnen en alles op de kaart is verrukkelijk. Het Taiko menu is een feestje voor de smaakpapillen én natuurlijk voor het oog.

 

taiko conservatorium

Boek jouw staycation bij het Conservatorium hotel hier!