Pulitzer Bloom Package: vertoeven in Amsterdams mooiste tuin

Pulitzer Garden was lange tijd een hidden gem. Zo’n terras waar altijd wel een plekje te vinden is in de beelschone en grote binnentuin. Het terras is niet zichtbaar vanaf de straat en daarom moet je weten dat het er is. Steeds meer bon vivants weten de weg naar Pulitzer Garden te vinden en zomaar even neerploffen is niet meer vanzelfsprekend. Wil je ontsnappen aan de drukte van de stad en bijkomen in de serene binnentuin van Amsterdams mooiste hotel? Dan kun je maar beter reserveren of wacht! Blijf slapen en maak gebruik van het Pulitzer Bloom Package voor een aangename mini-escape. Nú is het moment.

Amsterdam barst nog niet van de toeristen en het wonderschone hotel biedt een fijne slaapplek voor liefhebbers van een uitje in eigen land (of stad). Het Pulitzer Hotel in eeuwenoude grachtenpanden aan de Amsterdamse grachten is de perfecte plek om te ontspannen. Eerlijk is eerlijk: je hoeft het hotel niet uit want je hebt er alles. Vooral voor designliefhebbers is het Pulitzer Hotel de place to be. Er hangt een authentieke, historische sfeer maar het is alles behalve ouderwets. Aan werkelijk álles is gedacht. In de ruime marmeren badkamers vind je Le Labo producten (Santal 33 welteverstaan) en op de kamer heb je alles wat je nodig hebt. Maar als de zon schijnt wil je natuurlijk maar één ding: loungen, borrelen, lunchen of dineren in de tuin.

pulitzer

Pulitzer Bloom Package
Genoeg over de leuke hoekjes en terugtrekplekjes want waar het nu om draait is de tuin. De mooiste tuin van Amsterdam! Daar waar je een beeldig terras hebt en wijn kunt bestellen. Of bubbels. Er is namelijk altijd wel wat te vieren toch? Je zit uit de wind maar in de zon. Knus en gemoedelijk. De heaters zorgen voor de nodige warmte en wanneer iedereen het uitpuft van de hitte is er voldoende schaduw. Nooit meer naar huis zeggen wij! En dat kan dit voorjaar. Wanneer je Pulitzer in Bloom Package boekt logeer je met z’n tween in een generous kamer en krijg je twee Bloom cocktails van het huis. Je boekt het arrangement op de website van Pulitzer vanaf €235 en dit is inclusief €100 euro krediet om te spenderen aan eten en drinken. Geloof ons: dit wil je. Verwen jezelf!

pulitzer Pulitzer bloom package