Doen: boek het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend

Het kán je niet ontgaan zijn, maar het is Pride Amsterdam. Deze dagen vieren we liefde van- en voor iedereen, want dit is nog steeds niet vanzelfsprekend. Op zaterdag 5 augustus wordt er groots uitgepakt tijdens de Canal Parade en ook Booking.com laat het weekend van 4 tot 6 augustus niet stilletjes voorbij gaan.

Dit jaar is Booking.com de hoofdsponsor van Pride Amsterdam en daarom introduceren ze het ‘SWEET’ Weekend met als missie: de wereld voor iedereen een stukje makkelijker maken.

Één gelukkig paar maakt kans op een ‘SWEET’ weekend

Het ‘SWEET’ weekend is een exclusief te boeken ervaring waarbij je twee nachten kunt verblijven in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel ‘Amstelschutsluis’, midden op de Amstel en in het hart van de weekendvieringen.

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten, allemaal gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

Meer dan een overnachting

Hoe heerlijk klinkt het om tijdens de Pride op deze unieke plek te logeren? En daar ook nog eens per boot met privé kapitein naartoe gevaren te worden. Bij aankomst is er aan glitter en glamour geen gebrek, met een privé make-up tutorial en fotoshoot waan je je als een ster op het water. In de schmink wordt je vervolgens naar één van de allereerste Travel Proud-gecertificeerde accommodaties wereldwijd, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, gebracht.

Na het bekijken van een expositie met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens, geniet je hier vervolgens van een diner in het veelgeprezen restaurant Bridges. De volgende dag geniet je van een ontbijtje en heb je tijdens de parade een plek op het VIP-deck. Wat een feest!

Pride Amsterdam

Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar
voor één gelukkige paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023
voor een totaalbedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar.

Deervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd
op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.Ga voor meer informatie over het Booking.com Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend of boek deze unieke kans op 31 juli hier.

Beeld via Booking