Nano Escape naar Noordwijk

Voor een mini-break uit je dagelijkse beslommeringen hoef je niet ver te reizen. Annemarie en ik pakten onze überhippe rolkoffers voor een nano escape naar Noordwijk. Tijd om onze dosis Vitamin-Sea op te krikken en te genieten van wat culinaire hoogstandjes!

t

t

Het is 28 graden als we aankomen bij onze stek voor de nacht. Boetiek Hotel Vesper lijkt van de buitenkant misschien wat strak en modern, maar is van binnen een knusse, kleurrijke, Pinterest-waardige gezelligheid. Onze kamer heeft uitzicht op zee, een supersonisch koffiezetapparaat en een giga regendouche.
hotelkamer
We genieten van een heerlijk diner op het ruime terras, inclusief cocktails en mijn lievelings Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. #NOOITMEERNAARHUIS
cocktail
kaas
De volgende ochtend staat er een ontbijt klaar waar we nog weken op door kunnen… Verse fruitsapjes, prosecco, wafels, pancakes, biologische cruesli en heerlijk, vers brood. Omdat ik in Gent de wafels ben misgelopen, haal ik hier de schade maar even in.
wafel
bries
Na een digital nomad-ochtend bij Hotel Vesper, verhuizen we naar Beach Club Bries. Deze gezellige strandtent ligt tegenover Vesper en heeft te gekke cabanas!
bries
Kijk voor de rest van de post en meer foto’s op www.littlewanderbook.com

Je kunt Little Wanderbook ook volgen op Instagram & Facebook!
Links: