Long Table Diners en een Rosé Garden hartje Amsterdam

Verscholen plekjes, weg van de massa, daar houden wij van. Natuurlijk is mensen kijken leuk, maar uren rondstruinen zonder uitzicht op een vrije terrasplek in Amsterdam, nah, ons niet gezien. Daarom belanden wij het liefst bij Pulitzer in Amsterdam en als het even kan in de Rosé Garden. 

Te midden van alle reuring van de stad ligt Pulitzer Garden verscholen; een groen toevluchtsoord omringd door de karakteristieke grachtenpanden van Pulitzer Amsterdam. In deze oase van rust, vind je verschillende terrassen waar je in de zomer goed vertoeft.

Verborgen parel

Pulitzer garden is gemoedelijk, niet propvol met toeristen (ja, ze zijn er wel, maar een ander type dan op de wallen) en idyllisch. De tuin heeft diverse terrassen waar je zowel zon als schaduw vindt. Dat laatste is ook wel lekker als je de hele dag loopt te puffen van de hitte! En alsof dat nog niet genoeg is, zit je ook nog eens op een knappe plek. Te gek voor die zomerse kiekjes (met knalrood hoofd)!

Mediterraans menu

De kaart met Mediterrane inslag biedt onder andere gerechten als aubergine parmigiana, kreeft spaghetti en cannoli pistache. Echt goddelijk! Uiteraard heb je er verschillende lekkere wijnen of een bubbel.

Rosé Garden

Waar wij stiekem ook heel erg gelukkig van worden, is de Rosé Garden. Zeg nou zelf… de naam alleen al maakt dorstig. Diverse roséwijnen worden hier dagelijks ontkurkt en daarbij eet je seizoensgerechten van Jansz.
rosé garden

Long Table Dinners

Heb je nou écht iets speciaals te vieren? Dan zijn de Long Table Dinners in de tuin van Pulitzer Garden een onvergetelijke, unieke en zalige ervaring. Met een etentje als deze, maak je indruk op je vrienden, collega’s of familie. Een zwoele zomerse avond om nooit meer te vergeten zeg maar! Met je geliefden eet je een elegant 4-gangen menu op een van de meest romantische en pittoreske plekken in het hart van Amsterdam.

Er worden deze zomer meerdere edities gehouden. Voor meer informatie en reserveringen van plekken aan Long Table Dinners bekijk de website.