Hear hear!! ‘High-end’ club MAD FOX opent op 30 maart

The fox is out… Deze club wordt beter, mooier en exclusiever dan menig andere club in Amsterdam. We moeten nog even wachten maar over ruim een maand komt het knapste volk van Amsterdam tot in de late uurtjes clubben bij MAD FOX, het laatste geesteskind van hospitality entrepreneur Yossi Eliyahoo.

De locatie? Hartje centrum in het luxe W hotel dat eveneens van THE ENTOURAGE GROUP is. MAD FOX beloofd een tikkeltje luxieuzer en exclusiever te worden dan wij nuchtere Hollanders gewend zijn. De club is dan ook bedoelt voor hen met een indrukkende smaak, stijl en persoonlijkheid. De intieme sfeer zal voelbaar zijn en je kunt je voor een avondje onderdompelen in internationale luxe en extravagantie.

“MAD FOX is de belichaming van de sluwe en mysterieuze eigenschappen van de vos en vertaalt deze naar een ‘nightlife experience’ die Amsterdam nooit heeft gekend.” – Yossi Eliyahoo

Het hart van Amsterdam wordt met de komst van deze club weer een tikkeltje New Yorkser. En dat treft want het werd tijd voor meer glamour in de stad. Clubbers kunnen gebruik maken van de table service en nippen aan cocktails of flessen champagne bestellen, daarmee wordt de Spuistraat de ‘spuitstraat’. Mensen die hun best niet doen, komen er niet in. Het ‘dress to impress‘ beleid voorkomt afgetrapte gympen en festival outfitjes die je normaal gesproken in het Amsterdamse ziet. Eindelijk mag je jezelf weer eens écht optuigen!

Reserveer alvast een tafel via reservations@madfoxclub.com of telefonisch via +31 (0) 6 12 21 47 33.

MAD FOX | Spuistraat 175 | 1012 VN | Amsterdam | Madfoxclub.com