FEST is een Amsterdams interieurlabel en het is móói

Ken jij het al? FEST is een Amsterdams interieur label, opgericht door Femke Furnée. Ze verkopen tijdloos, fris en ook belangrijk: betaalbaar design. De ontwerpen worden in huis gemaakt en er is regelmatig een samenwerking met andere magnifieke designers. De meubels gaan jaren mee, zijn comfortabel, duurzaam en creëren een persoonlijke sfeer huis. Wat wil je nog meer?

Nou, winnen dus! Want wij mogen 2x twee kussen weggeven. Zo haal jij een knus stukje Dutch Design in huis. Wat moet je doen? Stuur een mailtje naar enfait@madpacmedia.com en vertel ons waarom deze kussens binnenkort bij jou op de bank liggen. Kijk snel op de website van Fest uit welke knappe kussens je allemaal kunt kiezen!

fest amsterdam

Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kun je de hele FEST collectie bewonderen in de gloednieuwe winkel in de Amsterdamse Van Woustraat. Je komt geld tekort want 120m2 is gevuld met de mooiste meubels en opsmuk voor je interieur, hebben! Naast al dit moois is er ook wisselende kunst en fotografie te koop van de Amsterdamse mode- en portretfotografe Iris Duvekot en van fotograaf Cody Cobb. Dit wil je!bloemen

Nice! Deze lampen zijn speciaal ontworpen voor raamloze ruimtes.

bank
kussens
fest
kussenfest
Voor meer informatie én alle kussens, ga je naar de website van FEST Amsterdam.

Nice! Deze lampen zijn speciaal ontworpen voor raamloze ruimtes.