Falling for Amsterdam en logeer in het knappe Pulitzer

Oh Amsterdam. Wat ben je mooi in de herfst. De natuur verandert met de dag en de herfstkleuren aan de Amsterdamse grachten komen zo mooi tot hun recht. Kaarsen aan, rode wijn erbij – een heerlijke herfst maak je zelf! Vooral als je jezelf een uitje gunt in de vorm van het ‘Falling for Amsterdam’ arrangement. Dit arrangement van het Pulitzer hotel laat je wegdromen met een uitzicht op de grachten vanuit een belachelijk mooie kamer. Need to say more?

Pulitzer, het is ons favoriete hotel in Amsterdam. Dat komt mede door de locatie, de gastvrijheid maar ook zeker door de mooie inrichting. Daarnaast prikken we graag een vorkje in restaurant Jansz of leuten we koffie in de intieme Pulitzer Garden. Voor een verrukkelijke cocktail ben je in Pulitzer’s bar aan het juiste adres. Eigenlijk wil je hier een paar keer per jaar vertoeven om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en inspiratie op te doen. Want na een bezoek aan het Pulitzer, wil ik mijn eigen huis ook opnieuw decoreren. Maarja, ons huis is bij lange na niet hetzelfde als de 25 grachtenpanden waarin het Pulitzer gevestigd is. Hier kun je uren rondstruinen en steeds weer opnieuw mooie dingen ontdekken. Reden genoeg voor een staycation!

jansz

Ook leuk: de Family Sundays waarbij kinderen centraal staan. Zo is er een uitgebreid kids menu en een kids kamer mét nanny service zodat ouders ongestoord kunnen genieten van het diner bij Jansz.

Het herfst arrangement bestaat uit:

  • Een overnachting in een Generous Kamer
  • €75 krediet te besteden aan eten en drinken in het hotel
  • €10 Uber-tegoed voor een rit naar bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos of Vondelpark om de herfstkleuren te bewonderen
  • Vanaf €350 en beschikbaar tot 30 november 2021.

    Te boeken via Pulitzer Amsterdam

    Gratis annuleren tot 24 uur van te voren