Bij dezen bekronen wij Annegien tot beste selfie koningin

Als je haar nog niet kent, dan gaat daar heel snel verandering in komen. Annegien zegt je misschien niet zo veel, maar Fetching_Tigerss zou een belletje kunnen gaan rinkelen. Met bijna 900K (juist ja, negenhonderd duizend) volgers, is ze namelijk een van de grootste Instagram accounts van Nederland. En wij snappen wel waarom.

De nog maar 17 jarige, Hollandse, Annegien is 4 jaar geleden begonnen met fotograferen als hobby. Eigenlijk is ze een super verlegen meisje, maar door haar surrealistische zelfportretten kan ze beter haar ei kwijt. En daar zijn wij heel erg blij mee!

In een interview geeft ze aan dat het nooit de bedoeling is geweest om zoveel volgers te krijgen. Het ging haar meer om zelfexpressie. Haar foto’s zijn heel erg persoonlijk en voelen aan als een kijkje in haar dagboek. Waarschijnlijk is dat dan ook precies wat haar bijna 700K volgers aanspreken.

De beelden zijn ontroerend, grappig en soms ook een tikkeltje duister. Allemaal bedacht en bewerkt door Annegien zelf. Benieuwd hoe ze dit doet? Je kunt haar volgen op haar Youtube kanaal, waar ze al haar geheimen met je deelt.

Wij zijn in ieder geval fan. En jij?

https://www.instagram.com/p/BTtB7zfF8Sx/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BSDkCk5gJqv/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BRxjKOPh8Lu/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BOmG5yuD36m/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BJPlfMnDY2h/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BDCxpTAEVq_/?taken-by=fetching_tigerss

https://www.instagram.com/p/BUqeSCKFa2n/?taken-by=fetching_tigerss

Lees ook: 5 trucs waardoor jij zelfverzekerder overkomt