Deze prachtige 61-jarige dame deelt haar beauty-geheimen

Wauw! Dat is het eerste wat door mijn hoofd ging toen ik Yazemeenah Rossi voor het eerst zag. Wat een lijf en wat een prachtig gezicht! Niet alleen zou ik er voor tekenen om er op mijn 61ste nog zo uit te zien, maar doe mij nu ook maar zo’n lijf… Voor het merk The Dreslyn schoot ze deze swimwear collectie en deelde ze haar beauty-geheimen. 

Hulde aan de The Dreslyn. Met hun lingerie en swimwear lijn; Land of Women, willen ze af stappen van het super sexy – een vrouw moet er altijd geil en strak uitzien anders is ze niet mooi – imago. Daarbij horen natuurlijk ook modellen die ergens voor staan. Momenteel wordt hun lingerie campagne gedragen door twee vollere modellen, wat (al zeg ik het zelf totaal niet gek zou moeten zijn. Hun swimwear collectie staat voor een intelligente vrouw die kennis heeft van de wereld, heeft geleefd en zelfvertrouwen uitstraalt naar de wereld. Daar past Rossi dus perfect bij!

Yazemeenah-Rossi-Breaks-Ageism-Rules-with-her-Swimsuit-Campaign-1

Rossi is dus 61 (whaaat?!) en komt oorspronkelijk uit Corsica. Inmiddels woont ze in California waar ze werkt als model, fotograaf en visual artist. Haar beauty-geheim? Gezond en organic eten, yoga en elke dag een avocado.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-9

Haar huid verzorgt ze door deze twee keer per week te scrubben met olijfolie en fijne suiker. Voor haar haar gebruikt ze koolzaad olie. Dat klinkt haalbaar! Terwijl Rossi zichzelf over de vloer drapeert, heb ik mezelf alvast even naar de douche verplaatst voor een olijfolie sessie…

Lees ook: Bizar! Vlogger heeft wel heel bijzondere manier om een sixpack te creëren