Dating app Nouslib is voor open minded mensen en zwoele ontmoetingen

Weer een dating app? Jazeker. We leven voor de liefde, maar de meeste mensen kunnen ook niet zonder lust. De Franse app Nouslib is extreem geliefd, heeft ontelbaar veel gebruikers en komt naar Amsterdam. Het is dé app voor open minded mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur.

Om de lancering van de dating app in Nederland te vieren opent Nouslib in Amsterdam de meest sexy pop-up ooit. In het zwoele Bar Rouge waan je je op 19 september in Franse, hogere sferen. Deze dag word je meegenomen in de verleidelijke wereld van de dating app die singels en stellen aanmoedigt om hun seksuaiteit te verkennen.

Nouslib daagt uit

Of je nu alleen of met je partner op zoek bent naar spanning en avontuur, alles mag en kan. Als het maar met respect gebeurt. En dat gaat goed want van de 2.5 miljoen gebruikers hoor je niemand klagen.

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en-apps door taboes te doorbreken. We zijn geneigd om ‘normaal’ te doen en schamen ons voor gevoelens van lust. Terwijl deze heel normaal zijn. De een heeft meer zin dan de ander. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het om plezier én puurheid.

Sexy pop-up van Nouslib in Amsterdam

Voor de een is het bekend terrein, maar voor een ander kunnen onzekerheid en angst het winnen van de nieuwsgierigheid. Ben je wél heel benieuwd, maar durf je eigenlijk niet zo goed? Dan is de sexy pop-up een ongedwongen manier om te onderzoeken wat de app voor jou te bieden heeft.

Aan de hand van uitdagende discussies en mooie gesprekken over seks en het effect op de mentale gezondheid met sprekers Gwen van Poorten,Milou Deelen en Isabella Machine leer je ook weer van jezelf en je eigen verlangens. Deze mogen er zijn! Dus ben je om? Geniet dan van de opwindende games en lustopwekkende hapjes als voorpret voordat je je aan Nouslib waagt.

nouslib dating app

Het event start om 13.00, eindigt om 18.00 en is helemaal gratis.