Deze man laat zijn vrouw zien dat ‘in voor- en tegenspoed’ wel degelijk een betekenis heeft

Een vrouw heeft op de Amerikaanse website Imgur een foto gepost van haar slaapkamerspiegel. Nu zul je ongetwijfeld denken “Wat is daar nu zo bijzonder aan?”, maar er zit een verhaal achter deze foto en de tekst die op de spiegel staat.

Lees ook: 14 dingen die je minder depressief maken nu de dagen korter worden

De vrouw die de foto postte kampt namelijk met een zware depressie. Het ironische aan dit hele verhaal is dat het huwelijk van de vrouw er mede in heeft geresulteerd dat ze zo depressief is. Toegegeven, het werk van de vrouw is de hoofdfactor voor haar depressiviteit, maar een andere doorn in het oog van de vrouw is het feit dat ze haar droombruiloft niet kon veroorloven (wat sneu). Ondanks alles blijft de echtgenoot van de vrouw voor haar klaarstaan. Zelfs nadat de vrouw een lange tijd bij haar man is weggeweest, betuigt hij zijn steun op wel een hele zoete manier. Hij heeft de slaapkamerspiegel volgeschreven met de volgende, lieve zinnen. Spread this kind of love:

1. Ze is mijn beste vriend
2. Ze blijft voor haarzelf en mij knokken
3. Ze geeft me tijd om te werken
4. Ze maakt me elke dag aan het lachen
5. Ze is prachtig
6. Ze accepteert mij zoals ik ben
7. Ze is de liefste persoon die ik ken
8. Ze heeft een prachtige stem
9. Ze is met me naar een stripclub geweest
10. Ze heeft tragische dingen meegemaakt en nog steeds is ze de meest optimistische persoon die ik ken
11. Ze steunt me tijdens mijn carrière
12. Zonder dat ze het doorheeft, laat ze me dingen voor haar doen die ik eigenlijk niet wil doen
13. Ze heeft een fantastische loopbaan doorgaan
14. Kleine dieren laten haar huilen
15. Ze knort als ze moet lachen

Lees ook: Ik wilde m’n hormonen in balans brengen nadat er PCOS geconstateerd werd…

Foto via