De vijf lekkerste parfums voor in de winter

De zomer lijkt ver weg en met deze verandering van het seizoen is het tijd om een nieuwe geur aan te schaffen. De koude en gure winter blieft andere luchtjes dan de frisse en bloemige exemplaren die je in de zomer op sprayt. We kiezen liever voor warme, sexy, kruidige en unieke geuren. Verleidelijke houtachtige geuren, licht, fris, zacht, krachtig en zoet.

juliette has a gun
Gentlewoman
Deze masculine geur is bedoelt voor vrouwen. Je krijgt nooit genoeg van deze luchtige en frisse geur met een houtachtige basis van musk en noten van neroli essence en oranjebloesem.
€85 voor 100 ml, Juliette Has A Gun via Skins Cosmetics

jo malone
Mimosa & Cardamom cologne
Vers gemalen kruidige kardemom met een vleugje honigzoete, gouden mimosa. Een hemelse geur met poederachtige tinten en zacht sandelhout. Deze geur is niet per se voor de winter maar kan het hele jaar door.
€104 voor 100ml, Jo Malone London

chloé
Chloé
Nog zo’n klassieke, verleidelijke en frisse geur die je het hele jaar door kan dragen. Handig dat ‘ie binnenkort ook verkrijgbaar is in een groter formaat. Met ingrediënten als honing, roos, pioen, lychee, fresia, magnolia, amber en ceder is het een veelzijdige vrouwelijk geur.
€93 voor 100ml, Chloé via Douglas
diana vreeland
Perfectly Marvelous
Deze geur is meer dan de moeite waard om te proberen en wordt beschreven als: Uitbundig. Diep. Overweldigend. Het is een krachtig elixer van houtnoten, jasmijn en musk.
€160 voor 100ml, Diana Vreeland via Skins Cosmetics

abel parfum
Abel
We hadden eerder een interview met Frances, het brein achter Abel en binnenkort lanceren ze maar liefst vijf nieuwe geuren onder de collectienaam Vita Odor. Alle geuren bestaan uit natuurlijke ingrediënten die als het even kan biologisch gecertificeerd zijn. HEAVEN!
Binnenkort verkrijgbaar via Abel Odor