5 redenen voor een staycation

In januari worden de meeste vakanties geboekt. De feestdagen zijn voorbij en we zijn klaar met de lange donkere en koude dagen. Het liefst vertrekken we morgen nog naar de zon. Of toch niet? Vakantie in eigen land is namelijk zo gek nog niet. Oké, we hebben geen tropische temperaturen maar wel prachtige steden en kei knappe hotels waar je wilt vertoeven. Neem nou het Pulitzer in Amsterdam, hét design-hotel van Nederland waar de zon absoluut onnodig is. Na het inchecken heb je alles binnen handbereik: de Pulitzer bar voor awesome cocktails, Jansz, het restaurant voor het diner en de meest knusse en romantische binnentuin die ik ooit heb gezien.

Bijna zonde om het hotel te verlaten! En behalve dat het zonde is, heeft een staycation nog veel meer voordelen. Wij waren na deze tips van het Pulitzer in Amsterdam zeer overtuigd.

No-stress
Hoe je het ook went of keert, vakantie is leuk maar levert ook stress op. Je moet je koffers inpakken. Inchecken. Op tijd vertrekken… gutogut bij ons is het altijd weer hetzelfde riedeltje: rennen, hollen en vliegen.

Duurzamer
Over vliegen gesproken: dit is natuurlijk niet erg milieuvriendelijk. Natuurlijk zijn er manieren om jouw vervuilende vlucht te compenseren maar die halen het bij lange na niet als je het vergelijk met een staycation.

Voordeel
Niet alleen het milieu, ook jij doet er je voordeel mee. Want vliegtickets kosten een aardig duit! En het is niet alsof het geld niet hard genoeg de portemonnee uitvliegt tijdens een vakantie. Voor het geld van de tickets kun je een hele week buiten de deur eten.

Bespaar tijd
Als ik ergens een hekel aan heb, is het aan de lange rijen op Schiphol. Dat gehang voordat je ein-de-lijk de lucht ingaat. Afijn. Skip de vertragingen en blijf gewoon lekker in de buurt. Bij het Pulitzer in Amsterdam krijg je tijdelijk (januari & februari) 30% korting op de normale kamerprijs én je kunt gebruikmaken van valet parking voor 50% korting.

Boek je kamer bij het Pulitzer hotel via reservations@pulitzeramsterdam.com